Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2019 15:00

27.kolo, Divize D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Říše si poradila se Žďárem


Branky


11

V souboji o třetí místo byli šťastnější domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Zápas začal lépe pro domácí a z první akce se trefil v 1. minutě Severa - 1:0. Hosté se dostali do šance ve 3. minutě, ale Henzlův samostatný únik Jícha chytil. V 11. minutě se kousek za vápnem opřel do míče Nedvěd, ale jeho střela skončila na tyči. Hosté byli nadále lepším celkem a ve 14. minutě se střelou Vitáska za vápnem opět poradil Jícha. Ve 20. minutě se již žďárští mohli radovat z vyrovnání. Po krásné akci Vitásek prostrčil míč na Lubora Trojánka, který z deseti metrů propálil Jíchu - 1:1. Do konce poločasu se ještě k zakončení křižnou střelou dostal Henzl a po kombinaci několika hráčů mířil těsně vedle Štursa. Poločas tak skončil za jasné převahy hostí nerozhodně.

Domácí po přestávce rozhodli

Druhý poločas již žádné velké příležitosti nepřinesl. Změnu skóre tak přinesla nejprve 54. minuta, kdy domácí rozehráli rychlý aut a po centru do vápna se prosadil hlavou Nehyba - 2:1. A konečný výsledek stanovil v 79. minutě po standardce Príborský, kterého střela se odrazila od tyče do branky - 3:1. Domácí tedy vytěžili z minima maximum a připsali si do tabulky tři body, které je udrželi na třetím místě divizní tabulky.

 

Stará Říše v dalším kole jede do Ždírce nad Doubravou. Žďár hostí Tasovice.



Ohlasy k zápasu


FSC Stará Říše
Luděk Kovačík (trenér): Ukázalo se, proč jsou oba týmy v popředí tabulky. My jsme nakonec těch šancí měli více a zaslouženě jsme vyhráli. Klidně to mohlo skončit 7:5.

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Petr Nedvěd (trenér): V posledních zápasech se trápíme v koncovce. Domácí dali dvě zvláštní branky a nás několikrát vychytal Jícha.



Sestavy


FSC Stará Říše
M. Jícha [-] - P. Příborský [-] , A. Šmíd [-] , L. Hekerle [-] , R. Cipruš [-] - O. Kvych [-] (77. J. Cejpek [-] ) , R. Nehyba [-] , P. Heide [-] , P. Severa [-] (82. D. Zaichek [-] ) - A. Plichta [-] , M. Vacek [-] (64. V. Švarc [-] ) -

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
M. Sáblík [-] - J. Nedvěd [-] , R. Sodomka [-] , O. Růžička [-] (83. F. Kovář [-] ) , J. Henzl [-] (70. S. Švoma [-] ) , L. Trojánek [-] , T. Trojánek [-] (87. T. Vokoun [-] ) , R. Štursa [-] , Č. Vitásek [-] , P. Fiala [-] , J. Šindelka [-]

ŽK: 86. V. Švarc - 45. R. Sodomka .
Hráči zápasu: A. Šmíd , R. Nehyba - J. Nedvěd .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: Petr Zdeněk - POLÁK Jiří, HAVLÍN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Matěj Lorenc
Tip experta: výhra domácích

2:1 - Žďáru se venku dařit nebude a Říše ubojuje tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích