FOTO & VIDEO: Derby vítěze nepoznalo


Branky


18

V nedělním dopoledni si Havlíčkův Brod odvezl ze Žďáru bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Sestřih z dílny FCŽďár nad Sázavou nejdete ZDE.

 

V chladném nedělním dopoledni začal zápas nepřesnostmi na obou stranách. Do první velké příležitosti se dostal po hezké kombinaci v 10. minutě Henzl, ale z malého vápna přestřelil. Ve 13. minutě se uvolnil na velkém čtverci Nedvěd, ale jeho přízemní střelu Kubát vyrazil s námahou na roh. Poté se také osmělili ve 23. minutě hosté a po standardce zakončené hlavou skončil míč na Svobodových rukavicích. V 34. minutě našel Štursa v dobré pozici Nedvěda, ale jeho střela skončila po teči rohovým kopem. To už tlak domácích sílil a hosté se již jen bránili na svojí polovině. Ve 41. minutě se poprvé měnilo skóre, to když Sodomka využil důrazu u tyče a protlačil míč za brankovou čáru - 1:0. Tak také skončil první poločas, ve kterém měli domácí jasnou územní převahu.

Hosté dokázali srovnat

Druhý poločas začali domácí opět aktivně a v 50. minutě z velkého vápna minula jen těsně levou tyč střela Lubora Trojánka. Hosté se dostali v 54. minutě k zahrání přímého kopu a centr si našel hlavu Vrzala, který střelou pod břevno vyrovnal - 1:1. V 63. minutě to byli opět hosté, kteří zahrozili po brejku z levé strany, ale nebezpečná střela skončila těsně vedle. V 75. minutě se po rohovém kopu dostal míč na hlavu Tomáše Trojánka, ale ten poslal míč v nadějné pozici nad branku. Další roh v 87. minutě skončil po hlavičce Komínka opět nad brankou a následný domácí tlak již branku nepřinesl a tak se body v derby dělily.

 

Žďár hraje v dalším kole ve Strání. Havlíčkv Brod hostí Ždírec.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Václav Pohanka (asistent): Byl to remízový zápas. Nedařilo se nám v předfinální fázi.

FC Slovan Havlíčkův Brod
Jiří Pabousek (trenér): Bod musíme brát. Začátek nám vyšel, ale pak jsme byli pod tlakem. Po přestávce jsme srovnali a v závěru jsme dokonce mohli z nějakého brejku rozhodnout. Konečně jsme se vyvarovali individuálních chyb.



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
F. Svoboda [-] - J. Nedvěd [-] , R. Sodomka [-] , S. Švoma [-] (57. R. Kunstmüller [-] ) , J. Henzl [-] (57. L. Komínek [-] ) , L. Trojánek [-] , T. Trojánek [-] , R. Štursa [-] , Č. Vitásek [-] , P. Fiala [-] , J. Šindelka [-]

FC Slovan Havlíčkův Brod
J. Kubát [-] - O. Štědrý [-] , M. Veselský [-] (9. T. Nedvěd [-] ) , M. Vrzal [-] , P. Karlík [-] (68. K. Látera [-] ) , D. Fikar [-] (62. M. Polcar [-] ) , M. Ondráček [-] , J. Henek [-] , L. Peřina [-] , J. Pabousek [-] , K. Svoboda [-]

ŽK: 27. L. Trojánek , 57. Č. Vitásek - 45. O. Štědrý , 69. J. Kubát , 77. M. Ondráček . ČK: 90. J. Šindelka - 90. M. Vrzal .
Hráči zápasu: R. Sodomka , Č. Vitásek - M. Veselský .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: Jahoda Jaroslav - MÜLLER Jiří, FABEŠ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
14. 4. 2019 18:48
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Michal Veselský
Tip experta: remíza

Bereme v potaz kvalitu soupeře, který však přes zimu trochu oslabil. Byli bychom rádi za bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích