1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 17:00

29.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tradice zůstala zachována!


Branky


38. F. Labuda - 33. T. Moravec (vl.) , 71. N. Tilkeridis , 73. T. Šupák
9

Do posledního kola nastupovala mužstva v rozdílném rozpoložení. Domácí si už v minulém kole zajistili setrvání i v dalším ročníku MSFL, hosté se naopak s touto soutěží loučí i v případě dnešního vítězství. Ale jedna skutečnost zůstala zachována. Rýmařovští si do Benešova jezdí pro body. Ani dnes tuto tradici neporušili!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půlhodině zápasu se mnoho gólových příležitostí neurodilo. V 6. minutě Rubý svým padajícím listem brankáře Kameníka nepřekvapil. V 10. minutě si Kameník poradil se střelou Strakoše a v 17. minutě ho nepřekonal ani Adamík. Ve 33.minutě kopali hosté rohový kop a hlavičku Ondruška srazil domácí kapitán Moravec do vlastní branky – 0:1….. Hosté se však ze svého vedení dlouho neradovali. Domácí kanonýr Labuda využil zaváhání hostující obrany a na jeho „dloubák“ byl Kameník krátký – 1:1

Kdo čekal, že ve 2. poločase přidají domácí další góly, ten se mýlil. Naopak! Hru postupně ovládli hosté a na výsledku se to projevilo. V 52. minutě měli domácí ještě šanci jít do vedení, ale po kolmici Labudy stačil Kameník vyrazit dělovku Býmy na rohový kop. Na druhé straně si Chvěja výtečně poradil se střelou Šupáka. V 71. minutě šli hosté do vedení po nádherné střele Tilkeridise – 1:2. Vedoucí gól hosté „zapili v pitné přestávce“ a výsledek se dostavil! Než stačili domácí po znovu zahájené hře zformovat své řady, využil Šupák díru v obraně a své sólo zakončil neomylně – 1:3!!! Z tohoto šoku se už domácí nedostali. V 77. minutě se ještě nádherně prošel obranou hostů Baránek, ale jeho střelu stačil Kolísek srazit na rohový kop. Hosté tak dohráli svůj poslední zápas v MSFL v pohodě a prodloužili svou vítěznou tradici – do Benešova si prostě jezdíme pro body!

autor: Petr Krömer



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov
Michal Spruch: Bylo to klasické utkání, kde hosté ještě bojovali o případnou, teoretickou záchranu. Do zápasu toho dali víc než my, byli bojovnější, důraznější a dokázali svoje šance přetavit v góly. My jsme si mnoho šancí nevytvořili, náš výkon byl doslova mdlý. A já jsem tímto zápasem skončil svou činnost u „A“ mužstva.

SK Jiskra Rýmařov
Milan Furik - Trenér Rýmařova: Hrálo se v náročných podmínkách. Jsem rád, že jsme i dnes potvrdili naši vítěznou šňůru zápasů, škoda, že nepřišla alespoň o dvě kola dřív. Bohužel se soutěží se loučíme, ale věřím, že se za rok do MSFL vrátíme a budeme silnější!



Sestavy


FC Dolní Benešov
F. Chvěja [-] - P. Rubý [-] (76. T. Gebauer [-] ) , A. Baránek [-] , D. Rychnovský [-] , A. Karčmář [-] , M. Strakoš [-] , O. Haas [-] , F. Labuda [-] (62. M. Blahuta [-] ) , O. Adamík [-] , T. Moravec [-] , M. Pecuch [-] (46. J. Býma [-] )

SK Jiskra Rýmařov
P. Kameník [-] - L. Kundrátek [-] , J. Kolísek [-] , D. Hleba [-] (81. D. Furik [-] ) , P. Kundrátek [-] , T. Šupák [-] (73. M. Koždoň [-] ) , K. Kocúr [-] , M. Furik [-] , J. Furik [-] (58. N. Tilkeridis [-] ) , P. Navrátil [-] , P. Ondruška [-]

Počet diváků: 105. Rozhodčí: Vejtasa Simon - MIKYSKA Jan, ČERNOEVIČ Alexandr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: remíza

Těžko hledat favorita, ale Rýmařov nebude chtít ve svém posledním utkání v MSFL prohrát.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích