T. Moravec 35. (vl.)
M. Kovář 43.
J. Silný 71. (p.)
D. Krhut 80.
D. Chytil 90.
5:1
(2:1)
14. J. Býma
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2019 18:00

26.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zpráva z Kroměříže, postup z MSFL je zase o krok blíže


Branky


35. T. Moravec (vl.) , 43. M. Kovář , 71. J. Silný (p.) , 80. D. Krhut , 90. D. Chytil - 14. J. Býma
13

Domácí patří k nejvážnějším kandidátům postupu z MSFL. V dnešním utkání své ambice potvrdili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už ve 2. minutě poslal Silný do gólovky Okleštěka, ale ten na prudký centr nedoskočil. V 6. minutě se zaskvěl hostující brankář Chvěja po dělovce Kováře. Studenou sprchu připravili hosté domácím ve 14. minutě. Strakoš rozehrál brilantně rohový kop a nechytatelná hlavička Býmy skončila gólem – 0:1! Gól hostů však nastartoval domácí k nevídané zteči. Hrdinou následujících minut se stal brankář hostů Chvěja. Fantastickými zákroky připravil o gólovou radost postupně v 16. minutě Silného, ve 23. minutě Kováře a ve 27. minutě Okleštěka. Kapituloval až ve 35. minutě, když ho překonal „vlastňákem“ nastřelený spoluhráč Moravec – 1:1. Domácí přidali vedoucí gól ve 43. minutě, když se nádherně trefil k levé tyči Kovář – 2:1. V poslední minutě 1. poločasu měl na svých kopačkách vyrovnávací gól Býma, ale po bleskovém brejku Rubého s Baránkem přestřelil ze dvou kroků domácí svatyni.

Podobně jako v 1. poločase pokračoval i ten druhý soubojem útočníků domácích s brankářem Chvějou. Ten si s pomocí tyče poradil v 52. minutě se střelou Okleštěka. V 57. minutě vyrazil nohou pumelici Silného z malého vápna na rohový kop. V 61. minutě připravil o gólovou radost Jelečka. Vedení domácích pojistil až v 71. minutě Silný, který proměnil pokutový kop nařízený za podražení útočníka domácích v souboji jeden na jednoho v pokutovém území – 3:1. V závěrečných minutách pak přidali ještě domácí další góly. V 80. minutě se nádherně trefil Krhut – 4:1. Konečnou podobu výsledku pak dal v 90. minutě, po ukázkovém centru Silného, do prázdné branky hostů Chytil – 5:1! Vítězství posunulo domácí minimálně do neděle na 1. místo tabulky MSFL. Jaká bude její podoba po skončeném 27. kole se uvidí až odehrají své zápasy pronásledovatelé z Líšně, Petřkovic a Frýdku-Místku!

autor: Petr Krömer



Ohlasy k zápasu


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Bronislav Červenka - trenér Kroměříže: Zápas se pro nás stal náročný tím, že jsme dostali první gól. Vytvořili jsme si pak řadu šancí, ale hostující brankář Chvěja chytal fantasticky a k vyrovnávacímu gólu nám pomohl až hráč soupeře vlastním gólem. Do poločasu jsme šli do vedení, ale kdo ví, jak by se zápas vyvíjel, kdyby hosté v poslední minutě před přestávkou vyrovnali! I po přestávce se soupeř snažil, my jsme dlouho naše tutovky neproměňovali. Chvěja jich chytil snad šest! Nakonec jsme však vyhráli, já jsem rád, ale koncovku musíme ve zbývajících zápasech pořádně zlepšit.

FC Dolní Benešov
Filip Labuda: Myslím si, že dnes můžeme být rádi, že jsme dostali jenom pět gólů a to především díky Chvějovi. Kroměříž byla fotbalově úplně někde jinde než naše mužstvo. Přesto jsme se ze standardky dostali do vedení, ale pak se k nám štěstí obrátilo zády a po vlastním gólu se začínalo znovu. Do poločasu ještě domácí přidali jeden a po změně stran už to byla vlastně hra na jednu branku. Po třetím gólu bylo o vítězství domácích definitivně rozhodnuto.



Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
D. Toman [-] - T. Jeleček [-] , T. Matoušek [-] , P. Zavadil [-] - M. Cupák [-] , T. Okleštěk [-] (76. T. Masař [-] ) , L. Motal [-] , M. Moravec [-] (54. V. Marchuk [-] ) - J. Silný [-] , M. Kovář [-] (82. D. Chytil [-] ) , D. Krhut [-]

FC Dolní Benešov
F. Chvěja [-] - P. Rubý [-] , A. Baránek [-] (57. O. Adamík [-] ) , J. Býma [-] (61. D. Skroch [-] ) , A. Karčmář [-] , M. Strakoš [-] , O. Haas [-] , J. Novák [-] , M. Blahuta [-] , T. Moravec [-] , M. Pecuch [-] (79. D. Rychnovský [-] )

ŽK: 77. M. Kovář , 80. D. Krhut - 76. D. Skroch , 87. M. Blahuta .
Počet diváků: 268. Rozhodčí: Líkař Petr - VEJTASA Simon, MAREK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Kroměříž má ambice soutěž vyhrát a nemůže si dovolit ztratit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích