0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 17:00

26.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Líšeň si připsala povinné vítězství


Branky


14

Výhru 4:0 veze Líšeň z Valašského Meziříčí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Snad jen zoufalý pesimista neočekával od souboje vítězství Líšně. Valašské Meziříčí vzdalo boj o záchranu už během podzimu. Na jaře pak mladý tým, v němž je nejčastějším hráčem fotbalista ročníku narození 1999, získal pouhý hubený bod. To však nebyl důvod k tomu, že před střídačkou tradičně nepobíhal trenér Marian Bedrich, nýbrž jeho asistent René Bača, který Bedricha nahradil z důvodu rodinných záležitostí prvního trenéra.

Líšeň po celé utkání měla převahu. Dlouho však bez toho, aby některý z hráčů přesně zamířil. Na Pobořila nelétaly žádné míče, které spíše končily daleko vedle tyče, či nad brankou. Brankář Pobořil, jenž také patří do squadry dvacetiletých, tak inkasoval až ve 37.min., kdy jím vyražený míč poslal do sítě Demeter. Jako naschvál chvíli poté, co se další dvacetiletý mladík Vrána pokusil z úhlu překonat vyběhnuvšího Vítka lobovaným míčem, čímž vystrašil nejen líšeňské soupeře, ale i polovinu publika, neboť mezi 83 diváky byla dobrá čtyřicítka líšeňských fandů.

Kdo by si myslel, že branka otevře okamžitě stavidla nápaditých akcí favorita, ten se mýlil. Hráčům patrně vadil trávník, jenž nebyl zastřižen na obvyklou míru, ale vyšší vlas povrchu brzdil míč i hru. Dokonce mohlo být ve 49.min. srovnáno, když Vrána ze 30 m překonal Vítka, jehož zastoupilo břevno, které vrátilo míč zpět do pole. Stavidla se otevřela až po hodině hry, kdy už zřejmě nestačil mladičký tým domácích ani fyzicky a tak gólů v Pobořilově brance přibývalo. Mladý gólman kryl spoustu šancí, ale jeho slabinou byl fakt, že míče nekončily v jeho rukavicích, ale vyrážel je do pole, odkud druhý, či třetí pokus zkušeného protivníka už v síti skončil. Útočník Machálek byl rád, že stavidla otevřel právě on druhým líšeňským gólem. Ale nutno dodat, že mohl naložit svému soupeři už v prvním poločasu třemi kousky, když promarnil tři tutovky.

Jak jsme minule tipovali, z kvarteta nejlepších vypadly po porážce ve Frýdku Místku Petřkovice. Tři kola před koncem vede Kroměříž před Líšní a Frýdkem-Místkem. Dostihne-li trojice cíl se shodným počtem bodů, pak by se měli z prvenství radovat hráči z brněnského předměstí.

zdroj: www.sklisen.com



Ohlasy k zápasu



SK Líšeň
Miloslav Machálek - Trenér SK Líšeň: Jednalo se o povinné vítězství. Měli jsme utkání rozhodnout už v prvním poločase, jenže celou jarní část sezony nedáváme branky a neproměňujeme šance. Stav 4:0 mohl být už v poločasové přestávce a bylo by rozhodnuto.



Sestavy


TJ Valašské Meziříčí
L. Pobořil [-] - Z. Sovák [-] , T. Dekleva [-] , Š. Vrána [-] (76. M. Kundrát [-] ) , O. Bartozel [-] , A. Fojtík [-] , I. Pop [-] (46. M. Gonda [-] ) , M. Výmola [-] (71. P. Furmánek [-] ) , A. Michálek [-] , V. Žilinský [-] , J. Matyáš [-]

SK Líšeň
J. Vítek [-] - P. Demeter [-] , L. Fall [-] (69. L. Daněk [-] ) , . Reteno [-] , T. Machálek [-] (75. L. Hanuš [-] ) , J. Hlavica [-] , D. Krška [-] , V. Minařík [-] (61. M. Rolinek [-] ) , J. Černín [-] , M. Bednář [-] , T. Smejkal [-]

ŽK: 37. J. Matyáš - 45. . Reteno .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: GASNÁREK Michal - MRÁZEK Peter, PÁRAL Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra hostů

Líšeň je pro mě jednoznačným favoritem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů