2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 16:30

23.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vyškov se zařadil mezi kandidáty vítěze MSFL


Branky


39. M. Vintr , 43. M. Vintr
7

K dnešnímu utkání nastupovali soupeři v rozlišném, psychickém rozpoložení. Domácí po vysokém vítězství v minulém kole 6:0 ve Valašském Meziříčí, hosté naopak po vysoké porážce 6:0 ve Frýdku-Místku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půlhodina zápasu mnoho vzruchu nepřinesla. V 8. minutě pálil z dobré pozice Adamík, ale brankář Šustr byl na svém místě. Domácí poprvé zahrozili v 10. minutě hry. Sečkář rozehrál rohový kop, ale prudká hlavička F. Djaleu zasvištěla nad břevnem. Domácí se neradovali z gólu ani ve 32. minutě. Vintr rozehrál báječně rohový kop, ale dělovku Matochy odvrátil tělem do bezpečí Adamík. Hosté přežili další gólovou pohromu i ve 36. minutě. Brankář Chvěja si skvěle poradil se střelami Sečkáře i Němečka. Klíčovým momentem zápasu se ukázala 38. minuta hry. Hosté museli střídat zraněného obránce Romaněnka. Obrana hostů tak ztratila jeden ze svých pilířů. Než stačili hosté po vystřídání zformovat své řady prošel ve 39. minutě jejich obranou Sečkář, prudkým centrem našel kanonýra Vintra a domácí vedli – 1:0. Ve 42. minutě měl na kopačkách gól střídající Ayissi Abega, ale jeho rána orazítkoval jenom levou tyč. Do konce 1. poločasu se však skóre ještě jednou změnilo. Ve 43. minutě potrestal kiks hostující obrany znovu Vintr a bylo to – 2:0!

Ve 2. poločase si vytvořili gólové šance hráči obou mužstev, ale diváci už další gól neviděli. V 52. minutě minula cíl hlavička Němečka. V 55. minutě si brankář Šustr poradil se střelami Skrocha i dorážkou Baránka. V 59. minutě vyrazil brankář Chvěja ze šibenice dělovku Lahodného. V 62. minutě připravil o gólovou radost brankář Šuster Baránka po krásné akci Pecucha. V 68. minutě spálil gólovku Matocha, branku hostů vysoko přestřelil! Štěstí stálo u hostů v 70. minutě, střela Němečka olízla jenom levou tyč! Hosté se neradovali z gólu ani v 78. minutě pálil Gebauer jenom do gólmana Šustra, v 79. minutě se mezi tyče nevešla ani pohotová otočka Adamíka. Skóre se nezměnilo ani v 82. minutě, po rohovém kopu Vintra hlavičkoval Krejčí těsně vedle pravé šibenice a stejně se vedlo na druhé straně Adamíkovi v 88. minutě po akci Rubého s Karčmářem… Domácí se tak vítězstvím zařadili do pětice nejvážnějších kandidátů na vítěze letošního ročníku MSFL, hosté se ještě ve zbývajících kolech musí porvat o záchranu v soutěži.

autor: Petr Krömer



Ohlasy k zápasu


MFK Vyškov
Jan Trousil - Trenér Vyškova: „Před utkáním jsme měli velký problém se sestavou, do hry se tak dostali další hráči. Cíl byl jasný, dát do hry celé srdce, vyhrát i za cenu, že to nebude fotbalová krása. Když se nám podařilo dát v krátkém čase dva góly, tak se to odšpuntovalo a hostům pomohla poločasová přestávka. Ti ukázali, že jsou zdatným soupeřem, hra se vyrovnala, ale my jsme rádi, že jsme i přes naše těžkosti dotáhli zápas k vítězství. Před sobotním utkáním v Kroměříži je to pro nás povzbuzením a věřím, že i tam můžeme uspět.

FC Dolní Benešov
Marcel Melecký - trenér Dolního Benešova: Zápas jsme si prohráli sami v 1. poločase, když jsme vyrobili dvě neuvěřitelné chyby. Do přestávky jsme si nevytvořili žádnou šanci, po změně stran přišlo zlepšení, vytvořili jsme si několik příležitostí, ale bez gólového efektu. Domácí vyhráli zaslouženě, my jedeme domů s prázdnou.



Sestavy


MFK Vyškov
M. Šustr [-] - V. Novotný [-] , M. Sečkář [-] (91. M. Zbořil [-] ) , J. Krejčí [-] , F. Djaleu [-] (27. . Ayissi [-] ) , J. Sedlmajer [-] - L. Lahodný [-] , M. Matocha [-] , M. Jeřábek [-] , M. Vintr [-] , D. Němeček [-] -

FC Dolní Benešov
F. Chvěja [-] - T. Moravec [-] , A. Baránek [-] (69. F. Labuda [-] ) , M. Pecuch [-] , J. Romaněnko [-] (38. P. Rubý [-] ) , D. Skroch [-] , M. Strakoš [-] (46. M. Blahuta [-] ) , O. Haas [-] , T. Gebauer [-] , O. Adamík [-] , A. Karčmář [-]

ŽK: 58. J. Krejčí , 80. M. Šustr - 54. M. Pecuch .
Počet diváků: 232. Rozhodčí: Tomanec Josef - SLABÝ Jiří, PÁRAL Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Dolní Benešov se oklepává z drtivé porážky, naopak Vyškov góly střílel. Nečekám tak jednoznačné utkání, ale domácí vyhrají.

Tip: výhra domácích