6:0
(6:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2019 15:00

30.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Frýdek oslavil 1. máj střeleckým koncertem


Branky


7. L. Duda , 15. V. Vašíček , 20. T. Hykel , 22. A. Varadi , 29. M. Hýbl , 45. T. Hykel
8

Dolnobenešovští v podzimním utkání překvapivě svého dnešního soupeře porazili. Domácí proto prahli po odvetě a jak průběh zápasu ukázal ta se neobyčejně vydařila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kdo ví, jak by se zápas vyvíjel, kdyby se ve 4. minutě po rohovém kopu Strakoše a střele Adamíka hosté ujali vedení? To se nestalo a co se v následujících minutách na hřišti odehrálo, na to budou všichni aktéři ještě dlouho vzpomínat! V 17. rozehrál Varadi rohový kop a odražený balón napálil Duda poprvé do branky hostů – 1:0. V 10. minutě vyrazil Chvěja dělovku Varadiho z pravé šibenice. V 15. minutě se balón odrážel před brankou hostů jako na kulečníku, Vašíček se pak trefil a bylo to – 2:0. Útočná lavina domácích se dále valila na branku hostů. V 17. minutě prošel obranou hostů Duda a jeho akci zakončil Hykel – 3:0! Než se hosté vzpamatovali dostali z kopačky Varadiho ve 22. minutě další gól – 4:0. A věřte nebo ne, do půlhodiny stačili domácí ještě jednou svoje vedení zvýšit. Ve 29. minutě zakončil své sólo přes celou polovinu hřiště neomylně Hýbl a splnil přání diváků - dejte jim bůra – 5:0!!! Hosté marně hledali cestu k brance domácích, ve 36. minutě pálil Blahuta, ale branku přestřelil. Demolici obrany hostů pak domácí zakončili ve 45. minutě, proti sólovému nájezdu Hykela byl Chvěja bezmocný – 6:0!!!

Obraz hry se nezměnil ani po přestávce. Domácí pokračovali ve svém střeleckém koncertu, ale další góly na své konto už nepřidali díky zákrokům brankáře Chvěji. Ten si postupně poradil v 50. a 60. minutě s pumelicemi Hykela, v 65. s dělovkou Varadiho, v 66. minutě vychytal Hýbla. Gólem neskončila ani nádherná akce Hrušky s Hýblem v 71. minutě. V 72. minutě vyrazil Chvěja fantastickým zákrokem střelu Dudy z pravé šibenice. Hostům se nepodařilo vstřelit ani čestný gól, v 79. minutě založil akci Blahuta, ale Labuda trefil jenom tělo padajícího brankáře Kofroně. Domácí se tak přiblížili na dostřel vedoucí příčce tabulky a zařadili se tak mezi horké kandidáty na vítěze MSFL!

 

autor: Petr Krömer



Ohlasy k zápasu


MFK Frýdek-Místek
Jan Žižka - trenér Frýdku-Místku: Z vítězství máme pochopitelně radost, hosty jsme k ničemu nepustili, dali jsme šest gólů, My jsme takový zápas potřebovali. Druhý poločas už kluci vypadli z koncentrace, další góly jsme už proto nepřidali, ale to se dá pochopit.

FC Dolní Benešov
Marcel Melecký - trenér Dolního Benešova: Domácí vyhráli zaslouženě, v 1. poločase nás doslova převálcovali, ukázali nám, jak se hraje fotbal v rychlosti, důrazu i efektivitě. Co jsme předvedli my to nechápu a neumím si vysvětlit ani příčinu takového selhání.



Sestavy


MFK Frýdek-Místek
Z. Kofroň [-] - D. Bialek [-] , P. Hloch [-] , P. Literák [-] - T. Hykel [-] (64. P. Ságner [-] ) , M. Skwarczek [-] (54. T. Gomola [-] ) , M. Hýbl [-] - A. Varadi [-] , V. Vašíček [-] (54. A. Mrkvička [-] ) - L. Duda [-] , J. Hruška [-]

FC Dolní Benešov
F. Chvěja [-] - J. Romaněnko [-] , A. Karčmář [-] , M. Strakoš [-] , J. Býma [-] , F. Labuda [-] , M. Blahuta [-] , O. Adamík [-] (88. A. Baránek [-] ) , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] , O. Haas [-]

ŽK: 28. M. Hýbl , 70. A. Varadi , 82. A. Mrkvička - 86. O. Adamík .
Počet diváků: 756. Rozhodčí: Vostrejž Ivan - MIKESKA Karel, LÍKAŘ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Frýdek šel na jaře hodně nahoru, nedostává góly a s Benešovem zvítězí.

Tip: remíza