0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2019 17:00

30.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otrokovice poprvé na jaře vyhrály


Branky


7

Další z řady klíčových zápasů celé sezóny musel Spartak zvládnout proti nedalekým Otrokovicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spartak představil opět dva rozdílné poločasy. V tom prvním hrál, kombinoval a ohrožoval hostující branku, v níž stál Juraj Semanko. V tom druhém se jeho hra nedařila a s přibývajícími brankami poté úroveň hry i opadala.

Rozhodující momenty byly asi tyto. Ve 20. minutě centrovaný míč do pokutového území neudržel brankář Spartaku Machalický, vrácený míč do pokutového území se snažili hosté dorazit do opuštěné branky. Přitom došlo k faulu a k nařízení penalty. Tu však bravurně Machalický zneškodnil a stav zůstal nezměněný. 

Vzápětí v 23. minutě Erik Sedláček zatáhl míč k pokutovému území,přízemní centr sice prosvištěl před brankou, ale z náběhu jej nikdo nedokázal do branky dopravit. Neprosadili se svými střelami ani Ondřejka v 30. minutě, jehož střelu Semanko kryl, ani Tureček v 43. minutě, který namířil nad branku.

Druhý poločas začal rovněž vyrovnanou hrou mezi šestnáctkami. Rovina se začala pod Spartakem naklánět v 58. minutě, kdy standardku Viktorky zakončil hlavou Mlýnek a hosté šli do vedení 0:1.

Spartak otevřel hru a do otevřené obrany se valil brejk za brejkem. Takto v 73. minutě hosté po individuální akci Hladíka zvýšili na 0:2 a v 89. minutě se osud zápasu naplnil. Jasenský se nejprve neprosadil proti Machalickému, získal však znovu míč a z náběhu zvýšili hosté Hladíkem na 0:3.

zdroj: www.spartakhulin.com



Ohlasy k zápasu


SK Spartak Hulín
Jindřich Lehkoživ - Trenér Hulína: Neměli jsme moc hráčů. Někteří chyběli a neměli jsme na střídání. Navíc nastoupili ne úplně zdraví hráči. Nejdůležitějším okamžikem byla inkasovaná branka po standardní situaci a to, že jsme předtím nedali gól.




Sestavy


SK Spartak Hulín
M. Machalický [-] - E. Sedláček [-] , M. Vyskočil [-] , J. Zlámal [-] , M. Tureček [-] , T. Josl [-] (24. J. Oulehla [-] ) , M. Šrom [-] , J. Koláčný [-] , V. Ondřejka [-] , D. Kostka [-] , F. Smrčka [-] (76. M. Minář [-] )

FC Zlínsko
J. Semanko [-] - T. Mlýnek [-] (84. M. Kutáč [-] ) , J. Buchlovský [-] , F. Přikryl [-] , J. Kiška [-] , J. Hladík [-] , A. Bahounek [-] (77. R. Smékal [-] ) , A. Jasenský [-] , F. Markovič [-] , M. Telnar [-] (46. J. Koňařík [-] ) , M. Malý [-]

ŽK: 21. M. Vyskočil , 57. J. Koláčný - 33. F. Markovič .
Počet diváků: 165. Rozhodčí: Mayer Jan - SLABÝ Jiří, VOLEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Otrokovice uhrály na jaře jen bod a další v Hulíně nepřidají.

Tip: výhra domácích