1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2019 16:30

30.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uničov doma nevyhrává


Branky


7

Čtvrtý zápas v řadě uničovští fotbalisté na vlastním hřišti nevyhráli. S Hodonínem uhrál remízu 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stejně jako v nedělním zápase s Uherským Brodem měli domácí fotbalisté více ze hry. Drželi míč častějni na svých kopačkách a dostávali se do šancí, ale v jejich proměňování byl ten největší problém. Poprvé vážněji zahrozili ve čtrnácté minutě, kdy se po rohovém kopu dostal jeden z uničovských k hlavičce, ale hodonínský brankář Petráš tento pokus mířící pod břevno dokázal vyrazit. Po půl hodině hry Uničov kombinoval na levé straně a míč se dostal na střed, odkud přišla střela, která ale byla zblokovaná. Následně Koutek vyhrál hlavičkový souboj a míč se dostal k Patrikovi Strnadovi, který jej napálil ve vápně z jedné z voleje křížnou ranou za záda bezmocného Petráše. Uničov vedl 1:0. Ve 35. minutě centroval Krč na Komendu, jehož hlavička mířila těsně vedle. O dvě minuty později se Hodonín šťastně dostal  po odkopu a odrazu jednoho uničovského hráče k míči a Michal Jakubek dokázal vyrovnat. Velkou šanci vrátit svůj tým do vedení měl Aleš Krč pět minut před poločasem. Po faulu na Patrika Strnada byl nařízen pokutový kop. K jeho exekuci se stejně jako v neděli postavil nejlepší uničovský střelec Aleš Krč, ale jeho pokus mířící doprostřed brány neuspěl. Petráš si na něj počkal.

Po sedmi minutách hry vyrazil Petráš pokus jednoo z uničovský a Koutek se k dorážce nedostal. Míč těsně před ním odkopl jeden z hodonínských. I přes převahu a několik dalších šancí však uničovští fotbalisté už branku nevstřelili a s Hodonínem pouze remizovali 1:1. V dalším kole zajíždí na půdu Hlučína. Domácí čekání na výhru budou moci zkusit protrhnou kolo poté, kdy do Uničova přijede Valašské Meziříčí, které je beznadějně poslední.



Ohlasy k zápasu


SK Uničov
Dušan Žmolík trenér Uničova: Byl to stejný zápas jako v neděli. Vstoupili jsme do něj skvěle, ale nedáváme góly a chybí nám klid v zakončení. Strašně se na gól nadřeme. Zápas jsme zvládli výkonnostně, ale už ne výsledkově. Nevím, čím to je, že se nám doma nedaří.




Sestavy


SK Uničov
Š. Spurný [-] - R. Bala [-] , L. Koutek [-] , P. Purzitidis [-] , J. Můčka [-] - P. Strnad [-] , D. Bača [-] , J. Ambrozek [-] - T. Komenda [-] , J. Vichta [-] , A. Krč [-] (71. J. Svoboda [-] )

FK Hodonín
M. Petráš [-] - K. Pospíšil [-] , D. Weiss [-] (46. M. Suchý [-] ) , . Piňa [-] (67. M. Opina [-] ) , M. Jakubek [-] , J. Hesek [-] , F. Žák [-] , R. Sasín [-] (78. T. Mareš [-] ) , P. Kyselka [-] , P. Bohun [-] , M. Flasar [-]

ŽK: 42. F. Žák .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Mrázek Petr - DENEV Alex, MACHAČ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Uničov by měl už doma vyhrát a s Hodonínem se mu to povede.