2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2019 17:00

22.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hodonín ztratil zápas ve Velkém Meziříčí


Branky


60. P. Dolejš , 90. P. Mucha - 25. M. Flasar
11

Hodonín dlouhou dobu vedl, ale nakonec ve Velkém Meziříčí prohrál 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující celek zvládl úvod utkání lépe než domácí Velké Meziříčí. V pětadvacáté minutě se po dobré akci Hodonína prosadil Marek Flasar a otevřel skóre. Hodonín tak vedl 1:0. Ačkoliv byli domácí před zápasem papírovým favoritem, tak měl Hodonín v prvním poločase herní převahu. Domácí se dostali pouze k jediné střele a branku netrefili dokonce ani jednou. I díky tomuto šel Hodonín do šaten s jednobrankovým náskokem.

Po změně stran se však obraz hry změnil. Domácí dokázali utkání srovnat po hodině hry. Velké Meziříčí přetavilo svoji převahu na hřišti v branku, kterou vstřelil Petr Dolejš. Důležitá situace se udála o šest minut později. V šestašedesáté minutě viděl totiž červenou kartu hostující Petr Fojtík a Hodonín musel dohrávat o jednoho hráče méně. Petr Fojtík se musel odebrat předčasně pod sprchy z důvodu napadení protihráče. Potom dlouhou dobu hodonínští fotbalisté odolávali i v deseti lidech na hřišti proti jedenácti, ale nakonec se Velkému Meziříčí podařilo vstřelit vítěznou branku. V poslední devadesáté minutě dokázal hostujícího brankáře Petráše překonat domácí Patrik Mucha a vystřelil Velkému Meziříčí tři body. Hodonín tak v utkání přišel o velice důležité body v boji o záchranu. Pokusit se získat nějaké může již ve středu na 1. máje na půdě Uničova. Naopak Velké Meziříčí si díky výhře pojistilo klidný střed tabulky a již v úterý zavítá do Nového Města, kde se střetne s tamním celkem Vrchovinou.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí
Libor Smejkal - trenér Velkého Meziříčí: Dnešní soupeř, hlavně v prvním poločase, předvedl výborný výkon, a tak nechápu, jak takový tým může být ve spodní polovině tabulky. Naši hráči v první půli propadli ve všech herních dovednostech, a tak jsme mohli být rádi za poločasový výsledek 0:1. Do druhého poločasu jsme vstoupili se snahou výsledek utkání otočit, paradoxně k nám tomu pomohlo i zranění našeho útočníka, protože jme přestali nakopávat vysoké míče a více kombinovali po zemi. Zaslouženě jsme vyrovnali. Nepochopitelný zkrat hostujícího hráče nám přinesl výhodu, kterou jsme nakonec dokázali v závěru zápasu využít a získali tak šťastné 3 body. zdroj:www.fcvm.cz




Sestavy


FC Velké Meziříčí
T. Pokorný [-] - M. Bouček [-] , P. Mucha [-] , D. Komínek [-] , M. Kriegsmann [-] , R. Demeter [-] , E. Smejkal [-] (93. V. Crkal [-] ) , P. Simr [-] (52. J. Dufek [-] ) , R. Šuta [-] , P. Dolejš [-] , L. Berka [-] (73. D. Krčál [-] )

FK Hodonín
M. Petráš [-] - P. Fojtík [-] , K. Pospíšil [-] , D. Weiss [-] (77. L. Mareš [-] ) , . Piňa [-] , M. Jakubek [-] , J. Hesek [-] , F. Žák [-] , P. Kyselka [-] , P. Bohun [-] (88. M. Opina [-] ) , M. Flasar [-]

ŽK: 40. R. Demeter , 94. P. Dolejš - 58. K. Pospíšil , 84. . Piňa . ČK: 66. P. Fojtík .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: Richtár Jaromír - ZAORAL Vít, SILNÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů