0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2019 17:00

21.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroměříž vede MSFL


Branky


14

Velikonoční pátek přinesl krásné počasí a taky celé kolo MSFL. V jednom ze zápasů se utkal domácí Hodonín, který se nachází v nepříjemném pásmu tabulky, s předním celkem MSFL z Hané.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních téměř třicet minut zápasu byl lepší domácí celek, jehož aktivita přinášela vzruch před hostující brankou. Po sérii standardních situací předvedli domácí několik střel, kterým ale chyběla větší přesnost. Hráči Hodonína to zkoušeli také ze střední vzdálenosti, ale buď nepřesně nebo byl pozorný hostující brankář Jícha. Hanáci se rozjížděli pomalu a vážněji zahrozili ve 27.minutě, kdy Kovář pěkným obloučkem do vápna našel Motala, jehož pohotová střela šla jen těsně nad. To jako by byl signál k vyrovnání hry a předzvěst lepších pasáží ze strany hostů. Ti ve 34.minutě zahrávali rohový kop, na jehož konci střílel Silný v dobré pozici z halfvoleje nad. Ve 40.minutě pak Kovářovu prudkou přízemní střelu vyrazil domácí brankář Petráš. 

Druhou půli načaly dvě střely Hodonína, ale brankář Jícha byl v 48. a 50.minutě jistý a pozorný. Poté otěže zápasu převzali hosté, kteří předváděli lepší práci s míčem, ale jejich akce většinou končili před vápnem na pozorné defenzívě domácích. V 70.minutě se uvnitř vápna uvolnil Okleštěk, jehož obstřel vytlačil domácí obránce hlavou nad břevno. Rostoucí počet rohových kopů a standardních situací pak uskákali vysocí domácí stopeři nebo brankář Petráš. Domácí se na útočnou polovinu už moc nedostávali, ale v 77.minutě zahrávali přímý volný kop a nebezpečný centr proletěl malým vápnem, když se na něj marně natahoval domácí hráč. Na druhé straně zase přímý kop z dobré pozice zblokovala domácí zeď. Ke konci zápasu vyvinuli Hanáci větší tlak, domácím viditelně docházeli síly a hostujícímu trenérovi Červenkovi se navíc podařilo střídání. Příchozí Milan Moravec spolu s Krhutem více rozběhal pravou stranu Hanáků a když se do hry nadále aktivně zapojovala i lajna levá, měli to domácí o dost těžší. Hanáci nakonec gólově udeřili v posledních sekundách nadstaveného času, když předvedli perfektní kombinační akci, na jejímž konci přesný centr z levé strany zatloukl hlavou do sítě na zadní tyči nabíhající Moravec a rozhodl o tom, že tři body putují do Kroměříže. Hanáci se díky lepšímu vzájemnému zápasu a také s lepším skóre vyšvihl na úplné čelo tabulky MSFL.   

zdoj: www.hanackaslavia.cz



Ohlasy k zápasu



SK Hanácká Slavia Kroměříž
Bronislav Červenka - trenér Kroměříže: První poločas nebyl z naší strany dobrý, začali jsme držet míč až v tom druhém, ale i přesto jsme si nějaké vyložené šance nevytvářeli. Pro domácí Hodonín to je krutá porážka, ale takový je někdy fotbal.



Sestavy


FK Hodonín
M. Petráš [-] - P. Dione [-] (68. P. Fojtík [-] ) , K. Pospíšil [-] , D. Weiss [-] , . Piňa [-] (73. T. Mareš [-] ) , J. Hesek [-] , F. Žák [-] , R. Sasín [-] , P. Bohun [-] (80. M. Opina [-] ) , M. Suchý [-] , M. Flasar [-]

SK Hanácká Slavia Kroměříž
F. Jícha [-] - T. Jeleček [-] , T. Matoušek [-] , D. Šmerda [-] (73. M. Moravec [-] ) , P. Zavadil [-] - T. Okleštěk [-] , M. Cupák [-] , L. Motal [-] (86. V. Marchuk [-] ) - D. Krhut [-] , J. Silný [-] , M. Kovář [-]

ŽK: 42. K. Pospíšil , 74. T. Mareš , 75. D. Weiss , 82. P. Fojtík - 37. T. Okleštěk , 64. L. Motal , 67. T. Jeleček .
Počet diváků: 325. Rozhodčí: Vejtasa Simon - MIKYSKA Jan, LÍKAŘ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra hostů

Kroměříž se dotahuje na vedoucí Líšeň a ve stíhací jízdě si připíše tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů