1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2019 16:00

21.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Líšni se nadále nedaří


Branky


14

Velké Meziříčí zvítězilo v Líšni 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté Líšně věděli, že pokud v utkání s Velkým Meziříčím neuspějí a neuhrají ani bod a zároveň Kroměříž zvládne vítězne své utkání v Hodoníně, tak příjde o průběžné první místo v tabulce Moravskoslezské fotbalové ligy. Do utkání s tímto vědomím vstoupili svěřenci Miloslava Machálka výborně a už po třech minutách hry se ujali vedení. Poprvé se dostali domácí na útočnou polovinu. Na pravé straně dostal přihrávku do sprintu Tomáš Machálek a dostal se až před brankáře Pokorného, který na jeho střelu na zadní tyč nestačil. Jenže vedení domácím vydrželo pouhých sedm minut, protože v desáté minutě již bylo srovnáno. Nejprve Eduard Smejkal těsně minul branku domácích. Následně však na pravé straně šel do vápna Pavel Simr, snažil se obejít domácího obránce, což se mu moc nedařilo, tak míč zasekl a nacentroval přesně na Eduarda Smejkala, který se z malého vápna nemýlil. V osmadvacáté minutě po přihrávce Rolínka vypálil nebezpečně Krška, ale hostující brankář byl připravený.

V jednašedesáté minutě dokázalo Velké Meziříčí skóre utkání otočit. Přetažený centr z pravé strany doputoval až k Robinovi Demeterovi, který jej z voleje nechytatelnou dělovkou poslal za bezmocného domácího brankáře. Největší šanci na vyrovnání a udržení první pozice měli domácí v 74. minutě, kdy nejprve nedostal míč za brankáře Krška, a následně ani Reteno Elekana ani Fall nedotali míč do poloprázdné branky hostů. Velké Meziříčí tak zvítězilo v Líšní 2:1 a ta tímto výsledkem přišla o průběžné vedení. Má stejně bodů jako Kroměříž.



Sestavy


SK Líšeň
J. Vítek [-] - M. Rolinek [-] (55. . Reteno [-] ) , P. Demeter [-] , L. Fall [-] , T. Šperka [-] , D. Jambor [-] (56. T. Amoh [-] ) , T. Machálek [-] , D. Krška [-] , P. Vavřík [-] , M. Bednář [-] , T. Smejkal [-] (86. V. Minařík [-] )

FC Velké Meziříčí
T. Pokorný [-] - P. Dolejš [-] (90. V. Crkal [-] ) , P. Mucha [-] , D. Komínek [-] , L. Berka [-] , M. Bouček [-] , P. Pokorný [-] (67. M. Kriegsmann [-] ) , E. Smejkal [-] (88. J. Dufek [-] ) , P. Simr [-] , R. Šuta [-] , R. Demeter [-]

ŽK: 24. T. Šperka .
Počet diváků: 576. Rozhodčí: Mrázek Petr - ČERNÝ Dalibor, KNEISL Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Tento zápas může skončit jakkoliv. Fotbalisté Líšně se však vyhecují a těžký zápas zvládnou. Očekávám hodně gólů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích