3:2
(1:2)
11. F. Labuda (vl.)
40. P. Bohun
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 15:30

20.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zlatá kopačka kanonýra Labudy rozhodla o vítězství Dolního Benešova


Branky


29. M. Pecuch , 54. P. Rubý , 85. F. Labuda - 11. F. Labuda (vl.) , 40. P. Bohun
14

Realizační tým domácích byl před dnešním utkáním v nezáviděníhodné situaci. Vlivem zraněných a potrestaných hráčů těžko „lepili“ sestavu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K fotbalové pohodě pak ani nepřispěl vývoj zápasu. Ve 3. minutě našel centr domácího Strakoše nabíhajícího Býmy, ale jeho hlavička minula cíl. Gólovou šanci hostujícího Pini v 7. minutě však Weiss neuvěřitelně „zazdil“! Z protiútoku Skroch trefil jenom tělo padajícího gólmana Novotného. V 10. minutě si Chvěja poradil s nebezpečnou střelou Sasína po akci Flašara. Ve 12. minutě kopal Weiss rohový kop a od těla domácího Labudy skončil balón v síti domácí branky – 0:1! V 15. minutě byl blízko vyrovnání Býma, ale Novotný jeho střelu udržel na své hrudi. Druhý gól hostů měli na svých kopačkách Bohun se Žákem, ale Chvěja byl na svém místě. Ve 27. minutě stačil brankář Novotný přilepit do svých rukavic oblouček Labudy! Ve 28. minutě bylo vyrovnáno, pas Moravce propasíroval Pecuch po kiksu Novotného za jeho záda – 1:1. Do konce poločasu viděli diváci ještě jeden gól, ale k údivu všech v síti domácích. Ve 40. minutě se domácí obrana včetně brankáře nechala překvapit z výšky padajícím balónem, který Bohun prodloužil hlavičkou do branky domácích – 1:2!

Do první gólové šance se po přestávce dostali hosté. V 51. minutě se však z velmi výhodné pozice Piňa z přímého kopu mezi tyče netrefil. Domácí se radovali z vyrovnávacího gólu v 54. minutě. Skroch přiťuknul balón na kopačky Rubého a ten dalekonosnou střelou nachytal v „nedbalkách“ brankáře Novotného – 2:2. Hosté odpověděli nádhernou střelou Pini v 57. minutě, která však o pověstný „chlup“ minula pravou šibenici už překonaného brankáře Chvěji. Šance hostů na vítězství značně vzrostly v 66. minutě, když se po 2. žluté kartě šel sprchovat Strakoš…. Na trávníku to pořádně vřelo. Hosté však přesilovku svou zbrklostí a nepřesností v koncovce nevyužili. Naopak, konečnou podobu výsledku dal v 85. minutě domácí kanonýr Labuda. Jeho „zlatá kopačka“ nevídanou střelou přes celou zdánlivě neprůstřelnou zdí skončila v pravé šibenici překvapeného Novotného – 3:2!!! Domácí si pak taktickou hrou své vedení pohlídali a poprvé se tak na jaře radovali z vítězství na domácím trávníku.

autor: Petr Krömer



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov
Marcel Melecký - trenér Dolního Benešova: Myslím si, že o dnešním výsledku rozhodli gólmani. Náš má podíl na dvou gólech, hostující dokonce na všech třech. Ani famózní střelu Labudy z přímého kopu by při svém lepším postavení nepustil. Hosté si mohli své vedení pohlídat, ale my jsme šli za vítězstvím s maximálním úsilím i v oslabení až do konce, za to chci mužstvu poděkovat, a tak se radujeme z prvního jarního vítězství na domácím trávníku právem.

FK Hodonín
Pavol Švantner - trenér Hodonína: Vyhraný zápas jsme si dnes prohráli sami, výkony obou brankářů byly katastrofální



Sestavy


FC Dolní Benešov
F. Chvěja [-] - J. Romaněnko [-] , M. Pecuch [-] , A. Karčmář [-] , J. Býma [-] (89. D. Rychnovský [-] ) , M. Strakoš [-] , F. Labuda [-] , M. Blahuta [-] (70. A. Baránek [-] ) , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] , D. Skroch [-] (90. D. Večerek [-] )

FK Hodonín
M. Novotný [-] - D. Weiss [-] (65. P. Fojtík [-] ) , L. Mareš [-] , . Piňa [-] , J. Hesek [-] , F. Žák [-] , T. Mareš [-] (86. M. Jakubek [-] ) , R. Sasín [-] (73. K. Pospíšil [-] ) , P. Bohun [-] , M. Suchý [-] , M. Flasar [-]

ŽK: 53. M. Strakoš , 63. P. Rubý , 74. J. Romaněnko , 82. A. Karčmář , 88. A. Baránek . ČK: 66. M. Strakoš .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: Křepský Michal - KNEISL Zdeněk, POLÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: remíza

Rovněž těžké utkání, které nemá favorita.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích