1:3
(1:1)
20. T. Ťok (p.)
48. Š. Chwaszcz
57. T. Ťok
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 15:30

20.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rýmařov podlehl Uherskému Brodu


Branky


25. D. Dydowicz - 20. T. Ťok (p.) , 48. Š. Chwaszcz , 57. T. Ťok
14

Po vysoké výhře ve Velkém Meziříčí nestačil Rýmařov na Uherský Brod poměrem 1:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po nečekané a vysoké výhře ve Velkém Meziříčí chtěl Rýmařov na domácím hřišti tyto body potvrdit. Nezačal však utkání dobře. Hned po dvaceti minutách se proti němu kopal pokutový kop. K jeho exekuci se postavil Tomáš Ťok a střelou levačkou po své pravé ruce po zemi poslal brankáře domácích Petra Kameníka na druhou stranu a Uherský Brod otevřel skóre zápasu. Na tuto branku ještě dokázala Jiskra odpovědět a netrvalo to dlouho. Po pěti minutách zahrávali standardní situaci domácí. Nebyla to penalta ale přímý kop z pětadvaceti metrů. K míči si stoupnul Daniel Dydowicz a stejně jako ve středu ji zužitkoval v branku. Krásnou střelou přes zeď k tyči nedal uherskobrodskému brankáři Dostálovi šanci a vyrovnal. Díky němu se šlo do kabin za nerozhodného stavu 1:1.

Po změně stran diváci na branku dlouho nečekali. Bohužel pro ně se trefil hostující celek z Uherského Brodu. Po třech minutách hry ve druhé půli vedli hosté útok středem a na hranici vápna přišla přihrávka na levou stranu, odkud přišel nadýchaný centr na zadní tyč na Šimona Chwaszcze, který už měl před sebou jen odkrytou branku a hlavou míč poslal do sítě. Byli tam dokonce dva nehlídaní útočící hráči. Pojistku přidal v 57. minutě druhým gólem v zápase Tomáš Ťok, jenž se dostal k míči na hranici velkého vápna a tváří v tvář Kameníkovi poslal míč podél něj a nebylo co řešit. Uherský Brod zvítězil 3:1.



Ohlasy k zápasu


SK Jiskra Rýmařov
Milan Furik - Trenér Rýmařova: Chtěli jsme potvrdit body ze středy, ale byli jsme horším týmem a soupeř vyhrál zaslouženě. Vzhledem k počasí se hrálo spíš vzduchem a bylo to o bojovnosti. V tom nás hosté předčili a vyhovovalo jim to.




Sestavy


SK Jiskra Rýmařov
P. Kameník [-] - J. Kolísek [-] , P. Ondruška [-] , T. Šupák [-] , N. Tilkeridis [-] , K. Kocúr [-] , M. Furik [-] (52. D. Hleba [-] ) , D. Dydowicz [-] , P. Navrátil [-] , L. Kundrátek [-] , P. Kundrátek [-] (73. T. Němec [-] )

ČSK Uherský Brod
J. Dostál [-] - M. Vrága [-] , M. Kúdela [-] , M. David [-] - M. Malenovský [-] , F. Hruboš [-] (82. R. Josefík [-] ) , T. Ťok [-] , M. Blanař [-] (89. L. Jaroněk [-] ) , R. David [-] , E. Hradil [-] (43. M. Mančík [-] ) - Š. Chwaszcz [-]

ŽK: 62. M. Blanař .
Počet diváků: 144. Rozhodčí: Mikeska Karel - ZAORAL Vít, ČERNÝ Dalibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Rýmařov hraje výborně a potvrdí to i výsledkově.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích