0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 15:30

19.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Brod nečekaně padl s Vrchovinou


Branky


15

Vrchovina zvítězila v Uherském Brodě 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První jarní porážku v Moravskoslezské fotbalové lize si připsali fotbalisté Uherského Brodu. Svěřenci Martina Ondy nezvládli vůbec začátek zápasu. Hned ve druhé minutě totiž inkasovali a prohrávali 0:1. Z rohového kopu se dokázal prosadit Jiří Batelka a určitě netušil, že se bude jednat o vítěznou branku. V sedmnácté minutě mohlo být domácím ještě hůře. Jeden z hostujících hráčů se Dostal až před brankáře Dostála, který ale vytáhl skvělý zákrok a udržel Uherský Brod na dostřel a ve hře o nějaké body. Do konce prvního poločasu se už ale nic zajímavého nestalo a tak šli do kabin hráči z Nového města s nejtěstnějším možným náskokem 1:0.

Ve druhém poločase měl Uherský Brod častěji míč na kopačkách, ale žádné velké šance nebo nějaký závar si nevytvořil. Maximem byla v 67. minutě střela Nevařila, ke kterému se odrazil míč na hranici pokutového území po rohovém kopu. Jenže ten branku těsně minul a stav nezměnil. V 75. minutě netrefil z dobré pozice branku ani Šimon Chwaszcz. O tři minuty později se konečně po centru Ťok jeden z domácích hráčů trefil mezi tři tyče, ale Kolář podržel Vrchovinu a udržel vedení. Tři minuty před koncem přišlo definitivní rozhodnutí, když se z brejkové situace prosadil Tomáš Duba a zvýšil na konečných 2:0. O dvě minuty později mohl ještě zvýšit Matulka, ale nestalo se tak. Ve druhé nastavené minutě si ještě pohlídal Kolář zákrokem čisté konto, proti technické střele Ťoka.



Ohlasy k zápasu


ČSK Uherský Brod
Martin Onda - Trenér Uherského Brodu: Zápas jsme nezvládli a neodehráli jsme jej dobře. Je to škoda, protože šlo o šest bodů. Mrzí nás to. Nevytvořili jsme si téměř žádnou šanci. Brzký první gól se podepsal na celém utkání.




Sestavy


ČSK Uherský Brod
J. Dostál [-] - M. Vrága [-] , M. Kúdela [-] (46. L. Nevařil [-] ) , M. David [-] - E. Hradil [-] (73. L. Jaroněk [-] ) , F. Hruboš [-] , M. Mančík [-] (56. D. Sedláček [-] ) , T. Ťok [-] , M. Blanař [-] , R. David [-] - Š. Chwaszcz [-]

SFK Nové Město na Moravě
M. Kolář [-] - L. Smetana [-] , J. Batelka [-] , O. Vícha [-] , J. Vašíček [-] (87. D. Bača [-] ) - R. Matulka [-] , L. Zbytovský [-] , K. Skalník [-] , L. Michal [-] (67. M. Vopršal [-] ) - T. Duba [-] , M. Skalník [-] (74. M. Svoboda [-] )

ŽK: 64. R. David , 90. F. Hruboš , 90. T. Ťok - 20. J. Batelka , 90. O. Vícha .
Počet diváků: 265. Rozhodčí: Silný Zdeněk - ZAORAL Vít, DROZDY Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Paris Purzitidis
Tip experta: výhra domácích

Uherský Brod doma Vrchovinu porazí.

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích