2:1
(0:0)
60. F. Žák
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:00

18.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyškov nezastavilo ani vyloučení


Branky


67. F. Djaleu , 69. M. Vintr - 60. F. Žák
16

I v deseti dokázali vyškovští fotbalisté otočit zápas s Hodonínem z 0:1 na 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned ve čtvrté minutě přhrál Langer Lahodnému, který dalekonosnou střelou bez přípravy těsně minul hostující branku. Poté diváci čekali na šanci téměř půl hodiny. Ve dvatřicáté minutě George našel centrem Lahodného, který opět pálil z jedné. Tentokrát branku trefil, ale jeho pokus vytáhl Petráš na rohový kop. Čtyři minuty před poločasovou přestávkou zblokoval hostující obránce Suchý dobrý pokus Vintra a zasloužil se o to, že se šlo do šaten za bezbrankového stavu.

Osm minut po změně stran centroval Klesa a Petráš měl s tímto centrem co dělat, aby jej dostal nad branku. O tři minuty později zahrozili poprvé výrazněji hosté. Po centru Bahuna pálil mimo Mareš. Přesně po hodině hry se po levé straně probojoval až do vápna Bohun. Nejprve byl jeho pokus zblokovaný a následně mu to podklouzlo, nakonec ale zvládl dostat míč na FIlipa Žáka, který z jedné z blízkosti otevřel skóre. O dvě minuty později bylo domácím ještě hůře, protože Malár dostal druhou žlutou a následně červenou kartu. Vyškovské to ale neskolilo, ba naopak. Hned v 66. minutě se dostal totiž k míči Djaleu Franck Vanneck a nedal hostujícímu brankáři šanci. Bylo tedy vyrovnáno, 1:1. A hned po dalších třech minutách domácí utkání zcela otočili. Po získaném míči na levé straně se dostal k míči Marek Vintr, který si jej kousek potáhl a poté nádhernou ranou pod víko z více než dvaceti metrů rozvlnil síť. Devět minut před koncem vychytal Žáka Šustr. V posledních dvou minutách si oba týmy vytvořili po jedné šanci, ale ani jeden ji neziužitkoval a tak utkání skončilo vítězstvím Vyškova 2:1. Všechny branky padly v rozmezí devíti minut.



Ohlasy k zápasu


MFK Vyškov
Jan Trousil - Trenér Vyškova: Po celou dobu co jsme hráli oslabení, jsme byli lepším týmem a soupeře jsme nepustili téměř do žádné šance. Vyšla nám střídání, ti co měli prsty v prvním gólu byli na hřišti pouze chvíli. Tým se semknul a ukázalo to, jak spolu teď žije.




Sestavy


MFK Vyškov
M. Šustr [-] - F. Malár [-] , M. Hirsch [-] , J. Krejčí [-] - M. Jeřábek [-] , L. Lahodný [-] , T. Langer [-] (64. F. Djaleu [-] ) , J. George [-] (53. M. Sečkář [-] ) , D. Němeček [-] - M. Klesa [-] , M. Vintr [-] (81. V. Novotný [-] )

FK Hodonín
M. Petráš [-] (72. M. Novotný [-] ) - P. Fojtík [-] , K. Pospíšil [-] , L. Mareš [-] , M. Jakubek [-] , J. Hesek [-] , F. Žák [-] , T. Mareš [-] , R. Sasín [-] (57. . Piňa [-] ) , P. Bohun [-] (65. M. Flasar [-] ) , M. Suchý [-]

ŽK: 21. F. Malár - 63. K. Pospíšil . ČK: 61. F. Malár .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: Mikeska Karel - DROZDY Luboš, ČERNOEVIČ Alexandr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Adam Bahounek
Tip experta: výhra domácích

Vyškov vstoupil do jara dobře a formu potvrdí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích