D. Kraut 19. (p.)
D. Kraut 62.
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:00

18.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Líšeň se na jaře dál trápí


Branky


19. D. Kraut (p.) , 62. D. Kraut
16

Ani napotřetí nedokázala Líšeň na jaře zvítězit, v Hlučíně prohrála 0:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Hulíně nečekaně Hlučín prohrál 2:3 a z toho důvodu přišly změny v sestavě. Novic na jaře De Carvalho se vrhl do zápasu po hlavě a předvedl dobrou akci. Z ní vzešlo zahrání rukou v pokutovém území hostujícího celku, po kterém jeden z bránících hráčů Líšně zahrál svojí horní končetinou. Byl nařízen pokutový kop, ke kterému si stoupnul exligový kanonýr Dominik Kraut. Ten s přehledem poslal míč ze svého pohledu k levé tyči a brankáře Líšně Vitka poslal na druhou stranu a tím otevřel skóre zápasu. Pro domácí Hlučín se situace v utkání zkomplikovala ve dvaatřicáté minutě. V ní totiž po jednom z mnoha dlouhých míčů za domácí obranu zatáhl za záchranou brzdu domácí Vojtěch Heinik a fauloval hráče Líšně. Po tomto faulu viděl z ruky hlavního rozhodčího Kneisla rovnou červenou kartu a Hlučín dohrával utkání v oslabení o jednoho hráče.

Ve druhém poločase měla Líšeň díky poměru hráčů na hřišti více šancí utkání strhnout na svoji stranu a zápas otočit nebo alespoň bodovat. Jenže tato šance ji vydržela pouze do dvaašedesáté minuty. V ní po akci z pravé strany přišla přihrávka do pokutového území od Málka na Dominika Krauta, který ukázal, že zakončovat umí a po zemi opět ze svého pohledu k levé tyči nedal líšeňskému brankáři podruhé v zápase šanci. Díky jeho dvoum gólům vedl Hlučín už 2:0 a Líšeň přesilovku ani jednou nevyužila a domácí tým tak zvítězil 2:0. Lišeň tak nadále čeká v jarních bojích na výhru.



Ohlasy k zápasu


FC Hlučín
Alois Skácel - trenér Hlučína: Byli jsme zpočátku zápasu aktivní a díky tomu jsme šli i zaslouženě do vedení. Potom jsme šli bohužel do deseti po jednom z faulů, kdy byl vyloučení Heinik, ale řekli jsme si, že to zvládneme. Zvládli jsme to takticky.




Sestavy


FC Hlučín
O. Kolenko [-] - T. Vengřinek [-] , J. Mac [-] - J. Málek [-] (88. K. Jančík [-] ) , M. Foltyn [-] - T. Dostál [-] , D. Kraut [-] (64. O. Pyclík [-] ) , C. De [-] (57. J. Opatřil [-] ) , V. Heinik [-] , K. Hudeczek [-] , R. Štefek [-]

SK Líšeň
J. Vítek [-] - M. Rolinek [-] (46. F. Krula [-] ) , P. Demeter [-] , L. Fall [-] , . Reteno [-] (67. D. Jambor [-] ) , T. Machálek [-] , J. Hlavica [-] , D. Krška [-] , J. Černín [-] , P. Vavřík [-] , M. Bednář [-] (21. T. Smejkal [-] )

ŽK: 80. M. Foltyn - 8. J. Hlavica , 54. J. Černín , 87. T. Machálek . ČK: 32. V. Heinik .
Počet diváků: 148. Rozhodčí: Kneisl Zdeněk - TOMANEC Josef, KOTALA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Adam Bahounek
Tip experta: výhra hostů

Líšeň po dvou remízách zvládne utkání za tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů