0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

17.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Odveta byla pro domácí krutá, dokonce i s úroky!


Branky


54. J. Býma , 62. J. Býma , 67. F. Labuda
15

V aktuálním ročníku MSFL získali domácí fotbalisté zatím pouze 4 body, z toho jeden právě v podzimním utkání v Dolním Benešově. Na dnešního soupeře si věřili a chtěli poprvé zvítězit! Hosté naopak prahli po odvetě loňského neúspěchu a taky po odčinění jarní, zpackané premiéry v minulém kole. Utkání tak mělo patřičný náboj!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

A domácí začali pěkně zostra. V 7. minutě zahrávali dva rohové kopy a po tom druhém vyhlavičkoval Rubý na brankové čáře balón do bezpečí! V 15. minutě se poprvé zaskvěl „premiant“ v brance hostů Gross po střele Bartozela a dorážka Furmánka těsně minula levou tyč. Do první gólové šance se dostali hosté ve 21. minutě, centr Strakoše Romaněnko poslal hlavou těsně nad břevno. Ve 26. minutě udržel čisté konto parádním zákrokem Gross po dělovce Žilinského. Z bleskového protiútoku se zaskvěl i domácí gólman Michut, který konečky prstů vytlačil „jedovku“ Labudy na rohový kop. Ve 34. minutě připravil brankář Gross o gólovou radost Žilinského, fantastickým zákrokem vyrazil jeho dělovku na levou tyč!!! Gólem neskončila ani akce Haase ve 39. minutě, kterou zakončil prudkou, přízemní střelou Labuda, ale Michut byl na místě.

Do 2. poločasu poslal trenér hostů na trávník „muže s maskou“ Blahutu. A ten neskutečně „vyděsil“ svým zjevem domácí hráče. V 54. minutě se proháčkoval domácí obranou a balón z jeho kopaček naservíroval Býmovi, který ho nekompromisně poslal do branky domácích – 0:1. Z tohoto šoku se domácí vzpamatovávali jen těžce, a tak přišel zákonitě druhý úder. V 62. minutě skončila nevídaná střela Labudy na pravé tyči domácí svatyně a proti dorážce Býmy byl Michut bez sebemenší šance – 0:2. Domácí už na zvrat nepříznivého stavu nenašli dostatek sil. Jejich naděje na bodový zisk pak definitivně zhasla v 67. minutě. Doslova čítankovou akci hostů založil Baránek, Rubý nevídanou kolmicí poslal do gólovky kanonýra Labudu a jeho „padáček“ přes vybíhajícího gólmana Michuta potřetí rozvlnil síť – 0:3!!! Z tohoto K.O. se už domácí nezvedli, naopak v 69. minutě stálo na jejich straně štěstí, akci Baránka s Býmou zakončil pohotovou střelou Labuda, ale ta orazítkovala jenom pravou tyč už překonaného Michuta. Skóre se už do konce zápasu nezměnilo ani po střelách Šichora v 80. minutě z přímého kopu a v 87. minutě po závaru před hostující brankou. Domácí si tak vypili až do dna „kalich hořkosti“ a hosté se radovali nejen z vítězství, ale i z dokonalé odvety!

autor: Petr Krömer



Ohlasy k zápasu


TJ Valašské Meziříčí
René Bača - trenér Valašského Meziříčí: Do dnešního utkání jsme vstoupili velmi kvalitně, odehráli jsme skvělý 1. poločas, vytvořili jsme si spoustu šancí, ale bez gólového efektu. Bohužel 2. poločas byl úplně jiný, jako by někdo našim hráčům vyměnil hlavy, dělali jsme hrubé chyby, za které jsme byli potrestáni třemi góly a ukázalo se, že jen těžko můžeme někomu konkurovat, když nedokážeme odehrát dva stejné poločasy

FC Dolní Benešov
Marcel Melecký - trenér Dolního Benešova: Nemohu začít jinak než konstatováním, že největší zásluhu na našem vítězství má náš brankář Gros! Fantastickými zákroky v 1. poločase udržel pro nás čisté konto, a to nás pak po poločasové průtrži v naší kabině „nakoplo“! Výrazně k tomu přispěl i náš „premiant“ Blahuta, který byl u zrodu prvního gólu. Tím nastartoval celé mužstvo, a tak jsme dnešním vítězstvím dali zapomenout na „zpackanou jarní premiéru.



Sestavy


TJ Valašské Meziříčí
M. Michut [-] - J. Kocián [-] , T. Dekleva [-] , M. Kundrát [-] (52. O. Kadla [-] ) , O. Bartozel [-] , A. Fojtík [-] , P. Furmánek [-] (83. I. Pop [-] ) , M. Šichor [-] , A. Michálek [-] , V. Žilinský [-] (78. Z. Sovák [-] ) , Š. Vrána [-]

FC Dolní Benešov
J. Gross [-] - J. Romaněnko [-] , M. Pecuch [-] (58. A. Baránek [-] ) , A. Karčmář [-] (46. M. Blahuta [-] ) , J. Býma [-] (72. D. Skroch [-] ) , O. Haas [-] , F. Labuda [-] , T. Gebauer [-] , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] , M. Strakoš [-]

ŽK: 79. J. Romaněnko .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Tomanec Josef - DROZDY Luboš, OGRODNÍK Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Pavel Jeřábek
Tip experta: výhra hostů

Benešov by měl vyhrát.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů