Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2019 10:15

16.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otrokovice získaly v divoké přestřelce bod v závěru


Branky


15

Lídr tabulky MSFL z Líšně vedl v Otrokovicích už 3:1, ale domácí dokázali v závěru srovnat na konečných 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání patřil jednoznačně hostům z Líšně. Ti se dostali rychle do dvoubrankového vedení. Nejprve se už po třech minutách trefil Reteno Elekana, který byl u míče v šestnáctce dříve než vyběhnuvší Semanko a špičkou dokázal dostat míč za jeho záda. O dvě minuty později dorazil z brankové čáry ten stejný hráč střelu hostujícího kapitána Davida Kršky, který si jej navedl na střed a krásně vypálil. Dvoubrankové vedení ale vydrželo pouze tři minuty, protože v osmé minutě rozehráli domácí rohový kop, po kterém se nejrychleji a nejlépe zorientoval Jan Hladík a snížil na 1:2. Ještě do poločasové přestávky však Líšeň znovu odskočila na rozdíl dvou branek. Ve třiatřicáté minutě to byl opět Krška, kdo si navedl míč a vyzkoušel pozornost Semanka. Ten míč vyrazil těsně před sebe a Patrik Demeter míč uklidil do sítě.

Ve druhém poločase to nebyly zpočátku gólové hody jako v prvním. V 64. minutě se však domácí přiblížili bodovému zisku. Jiří Kiška vybídl přihrávkou na vápno ke střele Matěje Fialu, který nedal hostujícímu brankáři Vítkovi šanci a bylo to 2:3. Už to vypadalo, že tři body si odvezou hostující fotbalisté, jenže tři minuty před koncem pro ně přišel šok. Zmatků v pokutovém území Líšně využil Tomáš Mlýnek, který vypálil na zadní tyč a srovnal na 3:3. Díky jeho trefě v nervozním závěru celého zápasu zůstává v Otrokovicích alespoň bod za remízu s prvním týmem tabulky Moravskoslezské fotbalové ligy.



Ohlasy k zápasu


FC Zlínsko
Michal Hubník - Trenér Otrokovic: Pro diváka to byl určitě velice zajímavý zápas, ve kterém jsme chtěli vyhrát. Dostali jsme góly po hloupých chybách. Je velká škoda, že jsme nevyrovnali dříve. Nakonec jsme ale za bod rádi.




Sestavy


FC Zlínsko
J. Semanko [-] - F. Přikryl [-] , J. Buchlovský [-] (46. T. Mlýnek [-] ) , M. Telnar [-] (46. R. Smékal [-] ) , J. Kiška [-] , J. Hladík [-] , A. Jasenský [-] , M. Kutáč [-] (72. J. Koňařík [-] ) , F. Markovič [-] , M. Fiala [-] , M. Malý [-]

SK Líšeň
J. Vítek [-] - L. Fall [-] , L. Daněk [-] , . Reteno [-] (53. D. Jambor [-] ) , A. Fila [-] (23. P. Demeter [-] ) , T. Machálek [-] , J. Hlavica [-] , D. Krška [-] , J. Černín [-] , P. Vavřík [-] , M. Bednář [-]

ŽK: 44. J. Hladík , 50. M. Malý , 58. F. Přikryl , 77. J. Kiška - 72. J. Černín , 86. J. Vítek .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: ČERNÝ Dalibor - MAYER Jan, KŘEPSKÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra hostů

Budu věřit, že si Líšeň přenese formu i přes pauzu a bude pokračovat v jízdě za prvním místem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 12. 2018 13:42

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     21. 11. 2018 12:56
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů