2:3p.
(0:2)
38. J. Hobl
43. J. Hobl
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Nýřany padly v souboji s Úlicí až na penalty


Branky


57. J. Cink , 67. R. Šteffel - 38. J. Hobl , 43. J. Hobl
0

Nýřany sehrály s Úlicí naprosto vyrovnanou partii. Dle toho dopadl i výsledek zápasu a musely rozhodovat penalty. Výhru si vystříleli hosté a tento výsledek zamíchal středem tabulky, kde nyní týmy na sedmém až devátem místě mají shodně 35 bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V průběhu celého utkání se hrál vyrovnaný fotbal. Oba týmy měly naprosté minumu šancí a čekali na chyby soupeře. Na první branku jsme museli čekat až do 38. minuty. Hostující záložník Jaroslav Hobl otevřel skóre zápasu a stav utkání byl 0:1.. Už ve 43. minutě se Jaroslav Hobl opět trefil a stav utkání byl 0:2. Obě branky padly po chybách a nedostatečné důraznosti domácích, čehož hosté dovedli využít. Víc jsme toho v prvním poločase vidět nemohli a na konci prvního poločasu vedli hosté 2:0.

 

 

Do druhé půle šli domácí s jasnou vizí. A to bylo vyrovnat a pokusit se urvat vítězství. Tetokráté chybovali hosté. V 57. minutě snižoval na 1:2 domácí obránce Jaroslav Cink. Na 2:2 po další hrubce Úlice vyrovnával v 67. minutě domácí útočník Radek Šteffel a utkání bylo opět nerozhodné. Žádné další branky nepadly a o vítězi musel rozhodnout penaltový rozstřel.

 

 

Domácí prohráli na penalty 4:5 a Úlice mohly slavit další výhru.



Ohlasy k zápasu


TJ Nýřany B
Roman Stauber: Remíza je naprosto spravedlivý výsledek vzhledem k průběhu zápasu. Škoda jen, že nám to na ty penalty nevyšlo.

SK Viktoria Úlice
Anna Šámalová: Ve druhé půli jsme zbytečně polevili a udělali 2 chyb, kterých soupeř využil.



Sestavy


TJ Nýřany B
T. Kouba [-] - R. Šimek [-] , P. Královec [-] , J. Cink [-] , T. Michálek [-] - J. Šindler [-] , D. Šerý [-] (54. O. Stehlík [-] ) , E. Říha [-] , M. Purkart [-] , J. Šindler [-] - R. Šteffel [-]

SK Viktoria Úlice
O. Bělohlav [-] - M. Ďurina [-] , J. Květoň [-] , M. Heřman [-] , J. Čermák [-] - D. Šablatura [-] , J. Kopecký [-] , J. Hobl [-] , F. Popelka [-] - J. Liška [-] , L. Distler [-]

ŽK: 29. R. Šteffel .
Místo: Nýřany. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.