0:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenný Újezd přehrál Dobříč


Branky


7. J. Hauer , 47. P. Štýs , 68. V. Říha , 75. V. Říha
0

Kamenný Újezd předčil Dobříč ve všech směrech a vyhrál jednoznačně 4:0. Svoji úlohu na tomto výsledku měl hostující záložník Vladimír Říha, který vstřelil dvě branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku utkání měl Kamenný Újezd herní převahu. Nedovolil Dobříči být dlouho na míči a naopak sám hrozil. Už v 7. minutě otevřel skóre zápasu hostující záložník Jiří Hauer a hosté se ujmuli veden 1:0. To bylo ale vše co se v první půli událo. Kamenný Újezd se snažil navýšit svůj náskok a Dobříč se snažila dostat se do zápasu.

 

 

Druhá půle se od první takřka nijak nelišila. Již velmi záhy vstřelil hosté další branku. V 47. minutě se prosadil útočník Petr Štýs. Stav utkání byl v tu chvíli 0:2. Hosté záhy ve 62. minutě sáhli po střídání a v 65. minutě po dalším. To opět oživilo jejich hru a v 68. minutě navyšoval na náskok o tři góly hostující záložník Vladimír Říha. Hráči Dobříče se celou dobu drželi v zádu a hrozili z protiútoků a to se podepsalo i na jejich psychice. Hra se po třetí brance hostů přitvrdila. Rozhodčí poté rozdal několik žlutých karet a zklidnil vzniklé emoce. V 75. minutě Vladimír Říha dokonal porážku domácích a upravil na konečných 0:4. I přes střídání na straně domácích se do konce zápasu nic dalšího neudálo. Kamenný Újezd zvítězil zaslouženě a odvezl si domů 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobříč
Václav Lomička: Hosté hráli techničtější fotbal a nedovolili nám kombinovat. Zkrátka projevili více vůle zvítězit než my.

TJ Baník Kamenný Újezd
Václav Síbal: Musím pochválit rozhodčího. Pískal dobře. Sice nám neuznal gól pro domnělý offside, který nebyl, ale i tak by to na výsledku nic nezměnilo.



Sestavy


TJ Sokol Dobříč
T. Nový [-] - J. Kusák [-] , V. Schneider [-] (65. J. Žákovec [-] ) , J. Vokáč [-] , D. Cink [-] - P. Nikolič [-] , F. Souček [-] , M. Kondelík [-] , V. Šimice [-] - Š. Levora [-] , V. Zeman [-]

TJ Baník Kamenný Újezd
M. Procházka [-] - M. Vozabule [-] , L. Schejbal [-] , M. Hajžman [-] , J. Takáč [-] - J. Hauer [-] , K. Čížek [-] (76. M. Hajduk [-] ) , J. Hakel [-] , V. Říha [-] - F. Krúpa [-] , P. Štýs [-] (62. M. Kabát [-] )

ŽK: 70. J. Hakel , 72. J. Takáč .
Místo: Dobříč. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.