3:2p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Penaltový rozstřel vyšel Kamennému Újezdu a doma vybojoval vítězství


Branky


0

Až na penalty došlo v zápase třetího a páteho týmu soutěže. Po bezbrankovém prvním poločase následoval gólově vyrovnaný poločas druhý. Penaltové drama ovládli v poměru 3:1 domácí a získali druhý prémiový bod. S jednobodovým ziskem se musel spokojit Kaznějov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku zápasu se hrál vyrovnaný fotbal. Šance měly oba týmy, ale branka z toho nepadla. Domácí se dostali do dvou sólových úniků k brance soupeře, ale stav zápasu zůstal stále nerozhodný 0:0. V 35. minutě dostal žlutou kartu domácí záložník Jiří Hakel. Více nám první půle nenabídla.

 

 

Ve druhém poločase hráči domácích dvakrát chybovali a soupeř se ujmul vedení 2:0. Nicméně domácí se dovedli vzchopit a dostali soupeře pod tlak. V 78. minutě na 1:2 snižoval domácí obránce Michal Hajžman a na 2:2 vyrovnával domácí záložník Jiří Hauer. Kamenný Újezd vyrovnával díky dorážkám, jelikož hostující obránci si nedovedli s gólmanem vyraženými míči poradit dříve než domácí. Poločas se dohrál bez další branky a o vítězi musel rozhodnout penaltový rozstřel.

 

 

Domácí penalty zvládli lépe než hosté a zvítězili na penalty 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Kamenný Újezd
Václav Síbal: Byl to vyrovnaný zápas. Soupeře jsme naprosto zbytečně pustili do vedení. Naštěstí jsme v závěro šťastně srovnali z dorážek.




Sestavy


TJ Baník Kamenný Újezd
M. Procházka [-] - M. Vozabule [-] , L. Schejbal [-] , M. Hajžman [-] , J. Takáč [-] - J. Hauer [-] , J. Hakel [-] , K. Čížek [-] , M. Hajduk [-] (75. J. Kormaník [-] ) - V. Říha [-] , F. Krúpa [-]


ŽK: 35. J. Hakel .
Místo: Kamenný Újezd. Počet diváků: 45.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.