2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 17:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úlice si doma poradily s Úněšovem


Branky


0

Úlice doma porazily Úněšov 2:0 a připravily favorita o možnost se v tomto kole posunout na třetí místo tabulky. Úlice hrála lepé jak Úněšov a nebýt řady nepřesností a především hostujícího gólmana Jakuba Boudy, tak by pravděpodobně byl výsledek vůči hostům mnohem krutější. Utkání sledovalo také velké množství diváků a atmosféra na hřišti během zápasu houstla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle byla ve všech ohledech zajímavá. Úněšov se snažil po celý poločas vybojovat si nějakou výhodu, ale domácí mu nic takového nedovolili. Celou první půli provázelo bezpočet nepřesností a několik zahozených šancí. Hráče Úněšova podržel i brankář Jakub Bouda, který předváděl excelentní výkon a i díky němů skončil první poločas smírně 0:0.

 

 

Do druhého poločasu hráči nastoupili s odhodláním skórovat. Štěstí přálo domácím a ti v 51. minutě vstřelili první branku utkání. Svojí šanci proměnil útočník Ladislav Soukup. Což bylo jako studená sprcha pro hosty, kteří začali bojovat ještě více. Desítky nevyvedených šancí na straně hostů potrestali domácí. Stalo se tak v 58 minutě, kdy se prosadil druhý útočník Jaroslav Liška.Zajímavým okamžikem v celém zápasu bylo vyloučení hráče domácího týmu, který obdržel kartu během rohového kopu, když se hráči stavěli před bránu, v 75. minutě. Důvodem bylo nesportovní napadení protihráče. Stav se ve zbytku zápasu neměnil a domácí vyhráli 2:0.


Ohlasy k zápasu


SK Viktoria Úlice
Anna Šámalová: Dnes se hrál opravdu krásný fotbal, takový se jen tak nevidí v takovéto soutěži.

TJ Slavia Úněšov
Nikola Mižárová: Slavie Úněšov dnes urputně bojovala ale bezvýsledně. Můžeme být rádi, že jsme nedostali více jak dvě branky.



Sestavy


SK Viktoria Úlice
O. Bělohlav [-] - M. Brada [-] , J. Čermák [-] , M. Ďurina [-] , L. Distler [-] - J. Kopecký [-] , J. Hobl [-] , D. Šablatura [-] , F. Popelka [-] - J. Liška [-] , L. Soukup [-]

TJ Slavia Úněšov
J. Bouda [-] - D. Huml [-] , T. Janda [-] , L. Šutera [-] (53. Z. Hlous [-] ) , M. Mižár [-] (77. F. Kovařík [-] ) - M. Mižár [-] , L. Ledvina [-] , D. Randa [-] , E. Eger [-] - F. Dobrý [-] , P. Dobrý [-] (46. T. Huml [-] )

Místo: Úlice. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.