2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozolupy potvrdily roli favorita a vyhrály zápas v Úlici


Branky


5. A. Serrano , 54. A. Serrano - 30. J. Čech , 58. J. Čech , 64. J. Čech
0

Pokud si Kozolupy chtěly udržet relativně slušnou šanci na získání titulu, byly získané tři body na hřiště Úlice povinností. Úlice ale dělala Kozolupům problémy a dvakrát v zápase vedla. Kozolupy k vítězství dovedl svým hattrickem útočník Jakub Čech

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úlice zaskočila Kozolupy a začátek první půle jasně ovládla. Kozolupy podcenily soupeře a už v 5. minutě domácí potugalský útočník Antonio Serrano poslal outsidera do vedení 1:0. Hosté se ale dovedli vzchopit a v 30. minutě srovnal stav utkání na 1:1 hostující útočník Jakub Čech. Domácí si do poločasu vytvořili několik dalších šancí, ale více branek nám první půle nenabídla.

 

 

V druhém dějství se Kozolupy značně zlěpšily, ale v 54. minutě opět poslal Úlici zpět do vedení o jednu branku  Antonio Serrano. V 58. minutě opět sronal stav utkání na 2:2 Jakub Čech. Domácím začínali odcházet síly a ani střídání v 60. minutě jim nepomohlo zachránit remízu. V 64. minutě Jakub Čech svojí třetí brankou upravil stav utkání na konečných 2:3. Hosté v 80. minutě vystřídali a nedovolili další změnu skóre. Úlice se nedala zadarmo a pro Kozolupy to bylo opravdu vydřené vítězství. Tento zápas byl soubojem dvou kanonýrů Jakuba Čecha za Kozolupy a Antonia Serrana za Úlici. Oba dohromady vstřelili všech pět branek utkání.



Ohlasy k zápasu


SK Viktoria Úlice
Anna Šámalová: Měli jsme dost šancí, ale nedovedli jsme je využít. Navíc mám zraněné tři hráče. Klukům na hřišti asi ke konci utkání chyběly síly.

TJ Sokol Kozolupy
Ing. Jan Hucl: Prvních dvacet minut jsme byli trochu zaskočení a domácí byli lepším týmem, pak se ale karta obrátila v náš prospěch. Hlavní bylo že jsme, i když jsme dvakrát ztráceli, dovedli vyrovnat a nakonec i zvítězit.



Sestavy


SK Viktoria Úlice
O. Bělohlav [-] - M. Ďurina [-] , J. Čermák [-] , L. Distler [-] , M. Heřman [-] - J. Hobl [-] , F. Popelka [-] (60. J. Skřiba [-] ) , D. Šablatura [-] , L. Soukup [-] - J. Kopecký [-] , A. Serrano [-]

TJ Sokol Kozolupy
Z. Minařík [-] - P. Mráz [-] , P. Kučera [-] , C. Masec [-] , P. Hausdorf [-] - R. Kasal [-] (80. J. Čech [-] ) , T. Procházka [-] , M. Janko [-] (80. R. Kasal [-] ) , M. Frič [-] - J. Čech [-] , P. Tejc [-]

Místo: Úlice. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.