2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 15:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pernatec doma zdolal poslední Třemošnou


Branky


0

Pernarec doma porazil poslední tým soutěže Třemošnou. Naopak Třemošná si zkomplikovala situaci. Je na posledním místě tabulky a se soupeři jako je Pernarec bodovat potřebuje. Pernarec je na dvanáctém místě tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V tomto zápase jsme mohli očekávat vyrovnaný fotbal se špatnou koncovkou. A v tomto duchu byl celý první poločas. Šance měly oba dva týmy, ale prosadit se nedovedly. Žádný z týmů nedovedl soupeře přehrát nebo dostat pod tlak na delší dobu. Poločas skončil smírným stavem 0:0.

 

 

Druhý poločas vypadal podobně jako první, ale domácí se ujmuli těsného jednobrankového vedení a to už nepustili. Hosté se střídáním snažili tým povzbudit a dostat zpět do zápasu ale na gól to nestačilo. V 90. minutě padl druhý gól domácích po odpískané hře rukou obrany hostů. Domácí zvítězili 2:0 a tyto 3 body mají pro ně velkou cenu. Navíc tímto vítězstvím odskočili samotné Třemošné.



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Třemošná B
Michal Kecer: Hrál se vyrovnaný fotbal, ale bez gólů se nevyhrává.



Sestavy



TJ Tatran Třemošná B
D. Hrdina [-] - M. Pešek [-] , M. Korecký [-] , J. Kunesch [-] , M. Jaroš [-] ( J. Sirochmann [-] ) - P. Šerý [-] ( J. Pajer [-] ) , M. Kecer [-] , V. Čechura [-] , J. Körner [-] - R. Hilgart [-] , P. Kondelík [-]

Místo: Pernarec. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.