0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 17:00

24.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Radnic gólem v poslední minutě porazilo Rakovou.


Branky


0

Záložník Jiří Jonák, který se na hřiště dostal v průběhu druhého poločasu rozhodl pozdním gólem o vítězství Radnic v duelu rezervních týmů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání bylo od samého začátku velmi vyrovnané a hrál se poměrně opatrný fotbal. Domácí mužstvo bylo lepší v úvodu zápasu, hra se však postupně vyrovnávala a otěže zápasu nakonec do svých rukou vzali hráči Radnic. Přesně jak bylo psáno v předzápasovém tipu experta, utkání směřovalo k remízovému stavu. Hosté měli v závěru zápasu sice více ze hry a i na šance měli navrch, ale góly přesto nepřicházely. Pět minut před koncem se do centrovaného balonu krásně položil Daniel Buchanec, klasická "rybička", jeho pokus však skončil těsně vedle branky. Když už se zdálo, že utkání budou muset rozhodnout pokutové kopy, přišla pro domácí hodně studená sprcha. V devadesáté minutě se totiž prosadil hostující Jonák, který tak zařídil Radnicím vítěství 1:0. Raková tak musela spolknout hodně hořkou pilulku v podobě pozdního gólu, Radnice se naopak mohou radovat ze zisku tří bodů.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Radnice B
Daniel Buchanec: Soupeř na nás vlétl, měli nějaké šance, pak se to ale srovnalo a v devadesáté minutě jsme dali na 1:0. Remíza by byla asi zasloužená, ale pro nás velmi dobrý tři body.



Sestavy



TJ Sokol Radnice B
P. Ježek [-] - Š. Körner [-] , D. Buchanec [-] , P. Kabát [-] , J. Kroc [-] - V. Procházka [-] , K. Janata [-] (67. J. Jonák [-] ) , V. Čekan [-] , T. Richter [-] - T. Buchanec [-] , L. Paleček [-]

Hráči zápasu: J. Jonák .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.