Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

23.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mirošov si bez problémů poradil s Těškovem.


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do branky domácího týmu se místo brankáře Skaly postavil Tomáš Beránek a už v sedmé minutě musel lovit míč ze své branky, z brejku se prosadil hostující Florián. Vedení hostů však netrvalo dlouho na 1:1 srovnával Jan Šimonovský. Domácí mužstvo přidalo na důrazu a do poločasu ještě přidalo dvě branky, jmenovitě se prosadil Šimonovský David a Lukáš Starinský. Druhá půle už se jen dohrávala, domácí měli spoustu šancí, ale v cestě jim stál velmi dobře chytající Zavřel, v opačném případě domácí střelci selhali jen díky vlastní neschopnosti. Tři přesto zůstali domácím borcům.



Ohlasy k zápasu


FC Mirošov
Bezděk Zdeněk: Celý zápas jsme měli pod kontrolou i když se hosté dostali po brejku do vedení. Po pěti minutách jsme vyrovnali a poté přidali ještě dva góly. Poločas se dohrál pod naší taktovkou. Druhý poločas byl vlastně zbytečný, naši hráči zahazovali jednu šanci za druhou a hráči Těškova zápas již jen dohrávali.

FC Těškov
Luboš Hrabák: Soupeř byl lepší, o něco běhavější a zaslouženě vyhrál. V prvním poločase jsme měli nějaké šance, ale neproměnili jsme. Ve druhé půli už byl domácí tým jasně lepší, jen díky našemu brankáři jsme nedostali víc gólů.



Sestavy



FC Těškov
J. Zavřel [-] - J. Stankev [-] , R. Tůma [-] , J. Pacák [-] , M. Dongres [-] - T. Černý [-] , L. Fuchs [-] , M. Vild [-] , D. Šeterle [-] - J. Florián [-] , Š. Onufriy [-]

Hráči zápasu: D. Šimonovský - J. Zavřel .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.