2:0
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 17:00

19.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radnice vrátili Skomelnu podzimní porážku.


Branky


0

Hostující mužstvo si nedokázalo vytvořit prakticky žádnou šanci, domácí se dvakrát prosadili a zaslouženě brali tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas utkání probíhal v poklidném duchu, oba týmy se snažily neudělat chybu a útočná snažení končila před pokutovým územím. Majitel jednoho z přilehlých domů byl tentokráte ve střehu, nechtěl totiž, aby se opakovala situace z předchozího dne, kdy mu letící míč prolétl oknem. 

Ve druhém poločase začli být Radničtí více atkivní směrem dopředu. Hostující brankář Turek v jednu chvíli pochytal tři pokusy o vstřelení branky během pěti vteřin. Snaha domácích přinesla ovoce po hodině hry, po centrovaném balonu jeden z hráčů domácích dopravil míč do sítě hlavou. Radničtí nepolevili a pokračovali dále v nátlakové hře. Druhý a pojišťující gól přišel o sedm minut později, jeden z domácích borců se dostal k odraženému balonu a s pomocí tyče ho dopravil za záda brankáře Turka. Snažení hostů o vyrovnání bylo více než marné, za celý zápas vyprodukovali jedinou střelu na branku. Domácí Radnice vrtáili Skomelnu podzimní porážku 4 : 1. 



Sestavy



Sokol Skomelno
J. Turek [-] - M. Rückauf [-] , J. Štrunc [-] , T. Bauš [-] , L. Tománek [-] - V. Hašek [-] , M. Bělohlávek [-] , Z. Maier [-] - V. Novák [-] , J. Med [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.