Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 17:00

7.kolo, 1. Liga , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

10.0

Jídlo

8.0

Hrací plocha

10.0

Zázemí

10.0

Štika ligy. Zlín vymazal i Příbram


Branky


23

Jak viděl utkání fanoušek fotbalu Ladislav Beran, který se neváhal o své dojmy podělit na fotbalunas?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

"Psát o ligovém zápase je vždy vrchol, kdo má tu možnost? Mně se poštěstilo v sobotním podvečeru vyjet do Zlína na ligový zápas Fortuna ligy a musím říci, že to byla podívaná. Nehráli žádné top kluby, ale fotbal zejména ze strany domácího Zlína to byl parádní.

 

    Od úvodních minut to byl zajímavý zápas, ve kterém se domácí pustili do Příbramských hned od prvního hvizdu hlavního rozhodčího Hrubeše. Ten utkání zvládl velmi dobře a nechal mu spád i v době, když nad stadionem vládla silná dešťová průtrž. Domácí hráli od začátku s chutí, dostali hosty pod tlak a jejich úderný útok Poznar, J. Beauguel řádil tak, že byl téměř nepolapitelný.

 

Podpora celého týmu domácích byla velká a tlak Fastavu sílil. Bylo otázkou, kdy přijde první gól. V 18. minutě přišel přímý kop, který rozehrál Podio a do souboje se Švengrem hlavou se natlačil Poznar, který hlavou míč prodloužil, tedy spíš nadzvidhl v lob, který k překvapení všech skončil v síti na zadní tyči. Bylo to logické vyústění převahy domácích.

 

Po brance se hosté jen dívali, jak domácí žlutomodří se valí na branku jako válec plnou parou. Po půlhodině hry se připomněl domácí muž zápasu J. Beaguel, nejdříve dlouhou nohou tečoval Matejovův nadýchaný centr a bylo jasné, kdo je na zlínské Letné pánem. Domácí zvýšili úsilí a tlačili se neustále k brance hostí. Velký kus odváděl kapitán Jiráček, který se vrátil formou i fotbalově a ukazuje, že loňská špatná sezóna je pryč.

 

Domácí diváci byli ve varu a tak fandili nejen Fastav do toho, ale i další přízviska klubu jako SK Baťa, či Baťov do toho, to muselo domácím hráčům dobře znít tak, že se divákům odměnili do poločasu třetí brankou. Ve 30. minutě to byl opět Beaguel, který perfektně trefil míč z první na hranici šestnáctky a přes protihráče nedal Švengrovi šanci, ten zaregistroval míč až za svými zády. Byla to pěkná utažená střela, ze které měl radost celý tým a diváci skandují Bogy, Bogy. I on se dostal z loňského martýria a letos od začátku jara válí.

 

    Domácí poločas snů, tak by se dalo nazvat prvních čtyřicet pět minut.

 

Druhý poločas se již hrál za velmi nepříznivých podmínek. Po deseti minutách se zatáhlo, nejen nad příbramským celkem, ale i na obloze. Pomalu padaly první kapky, které se měnily v příval vody a fotbal tak pomalu ztrácel kvalitu. Domácí se neustále snažili a chtěli přidat branky. Střelec Beaugel by si hattrick zasloužil, i když se domácí snažili a pomáhali mu, tak to nevyšlo, i když šance byly. V závěru utkání ještě zahrozili i hosté, ale Dostál si nulu vzít nenechal.

 

    Zápas skončil a domácí berou tři body zaslouženě. Zlínští dávají v úvodu podzimu zapomenout na loňskou sezónu a tak je trochu škoda, že Evropská liga se tady nehraje letos, při této fazóně by možná byli výsledky lepší. Fastav hraje kvalitní fotbal na všech postech, výkony týmu jsou podmíněny i výbornými individuálními výkony a tak se týmu logicky daří. Zlín jede a já musím na závěr konstatovat, že to byl vynikající zápas a jsem rád, že i týmy, jak by se možná řeklo, z druhé vlny, umí hrát výborně. Zlín ukázal kvalitu, a pokud mu forma vydrží, bude určitě Letná ve Zlíně děsit ze spaní nejednoho favorita na titul.

 

 

Autor: Ladislav Beran



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 9. 2018 22:19
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí potvrdí dobrou formu i výsledek znedalekého Slovácka.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích






Tabulka Z Skóre B
1 AC Sparta Praha 29 66:25 73
2 SK Slavia Praha 29 60:22 69
3 FC Viktoria Plzeň 29 64:33 59
4 FC Baník Ostrava 29 46:37 44
5 FK Mladá Boleslav 29 49:45 43
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Pavel Šulc 15
2 Václav Jurečka 15
3 Veljko Birmančevič 13
4 Mojmír Chytil 13
5 Da Silva Ewerton Paixao 11
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Karel Chovánek 124 54,6% 0
2 Venca Likeš 118 50,9% 0
3 Peter Harčarik 117 51,3% 0
4 jaroslav rychal 106 48,4% 0
5 Jiří Klik 103 51,5% 0
Zobrazit celou tabulku