l. Nastoupil 39. (p.)
1:4
(1:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 16:00

7.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jíkev ve Všejanech vyhrála po krásném zápase


Branky


9

Ačkoli domácí mužstvo prohrálo, diváci si ve Všejanech jistě přišli na své. Zápas s Jíkví nabídl mnoho ofenzivních akcí na obou stranách a vzhledem k výsledku zápasu více než vyrovnaný obraz hry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli ovládl hattrickem Fichtner

Jíkev vstoupila do zápasu velmi aktivně a prezentovala se pohledným fotbalem, na jaký jsou její fanoušci zvyklí. V samém úvodu si vypracovala první velkou brankovou šanci, dobře však zakročil všejanský gólman Lukáš Miech. Na druhé straně pak v obrovské šanci selhal Petr Bouška, který běžel sám na brankáře, ale na poslední chvíli si ukopl míč, který pak Caudr lehce lapil.

Obraz hry byl velmi vyrovnaný a obě mužstva se často hnala do útoku, přesto se hostím podařilo vybudovat si dvoubrankové vedení. Skóre otevřel ve 13. minutě Tomáš Fichtner, ve 28. pak prostřelil gólmana Kamil Opelka.

Domácí mohli stáhnout, ale útočník minul zcela prázdnou bránu, když mu balón skočil na kotník. Vývoj utkání se tak zdramatizoval ve 39. minutě, kdy po faulu na Boušku proměnil pokutový kop Luboš Nastoupil.

Dvoubrankové vedení však vzápětí hostím vrátil Fichtner, když dorazil do brány balón, který po vysokém centru vypadl brankáři z ruky. Fichtner se stal klíčovou postavou zápasu, když ještě v první půli zavešil hattrick z přímého kopu ze 35 metrů.

Druhá půle branky nepřinesla

Do druhého poločasu nastoupila obě mužstva beze změn. I za stavu, který měl přinejmenším blízko k rozhodnutému, domácí borci nic nevzdávali a fanoušci na ně mohli být hrdí. Oba brankáři měli plné ruce práce a všejanští borci se dokonce prezentovali lepším výkonem než před přestávkou. Šancí si snad dokonce vytvořili více než Jíkevští, brankář Caudr však míč ze své sítě podruhé lovit nemusel.

Kromě Fichtnera předvedli výborné výkony i hostující hráči Josef Tomášek a David Veselý, kteří se prezentovali především skvělým prvním dotekem a pozoruhodnou rychlostí. Nutno podotknout, že tým Jíkve je složen především z hráčů z Prahy, kteří dříve hráli v tamějších dobrých klubech, což nebývá v okresním přeboru zvykem.

Všejany mohou porážku 1:4 odčinit za týden v duelu s Kostelní Lhotou, Jíkev pak nastoupí v Rožďalovicích.



Ohlasy k zápasu


Sokol Všejany
Jan Truksa: Výsledek 1:4 jistě příliš neodpovídá průběhu zápasu, v němž obě mužstva předvedla pohledný fotbal a vytvořila si nespočet šancí. Bohužel jsme především po změně stran zahazovali tutovky. Snad jsme alespoň pobavili diváky a za týden uděláme maximum pro tříbodový zisk. Gratulujeme soupeři k vítězství.




Sestavy


Sokol Všejany
L. Miech [-] - J. Putorík [-] , M. Štrbík [-] , M. Nápravník [-] , l. Nastoupil [-] , J. Náhlovský [-] (56. M. Šváb [-] ) , L. Hofírek [-] , L. Krupička [-] , T. Šáfr [-] , P. Bouška [-] , D. Říha [-]

Jíkev
V. Caudr [-] - K. Opelka [-] , D. Veselý [-] , J. Tomášek [-] (86. J. Lebduška [-] ) , J. Balcar [-] (56. T. Debnár [-] ) , S. Haluška [-] , T. Fichtner [-] , M. Kóňa [-] , J. Mamurov [-] , M. Macek [-] , D. Tancibudek [-]

ŽK: 23. M. Nápravník , 89. L. Hofírek - 16. J. Mamurov , 33. M. Macek , 50. D. Veselý , 56. J. Tomášek .
Hráči zápasu: T. Fichtner .
Počet diváků: 91. Rozhodčí: Růžičková Karolína - KUBA Michal, KOŽEJ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

V tomto utkání věří Pavel Rychlík jednoznačnému favoritovi.