Janovský pomohl Jeviněvsi dvěma brankami


Branky


4

Předposlední utkání podzimní části 3. třídy mělnického okresu proti sobě svedlo domácí Jeviněves a mírného favorita Obříství, které v minulém kole smetlo v tabulce druhé Dolany 5:1.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jeviněvsi chyběli v ofenzívě Jirka Kokšál s Petrem Duchoslavem, v obraně – jak už se stalo zvykem - Martin Rozsypal v defenzívě.

 

Do utkání také lépe vstoupili hosté a více než pět minut nedovolili Jeviněvsi překročit polovinu hřiště. Jeviněves ale dokázala ataky hostí odvracet, takže k výraznějšímu ohrožení branky nedošlo. Hosté když už zakončili, tak se jednalo o střelu zdálky, které neohrozily branku. I když se Jeviněves později trochu osmělila, stále to byli hosté, kdo byli nebezpečnější, vybojovali si několik standartních situací, ale stále bez gólového vyjádření. K překvapení všech tak udeřilo na druhé straně. Po rychlé akci se tváří v tvář před gólmanem hostí zjevil Tomáš Janovský a tvrdou střelou rozvlnil síť. Hosté ale stále defenzívě Jeviněvse zatápěli a deset minut před pauzou udeřili z dokonale zahraného trestného kopu – vyrovnáno 1:1.

 

Poté se ještě prodrali k nebezpečnému zakončení z pravé strany, ale neproměnili. Ve druhém poločase většina diváků čekala, že se hosté přeci jen gólově prosadí a strhnou stav skóre ve svůj prospěch. Několik šancí na to měli, stále si udržovali převahu, ale Jeviněvsi dokonale vyšly rychlé protiútoky. Tak jako v první půli znovu postupoval Tomáš Janovský osamocený na hostující branku a znovu pálil tvrdě a přesně. 2:1 pro domácí. Nutno dodat, že se jednalo o pěkné rychlé kombinace, jež si branku zasloužily. Naproti tomu hostující postupný útok narážel na dobře postavenou jeviněvskou defenzívu. Jeviněves pak i do třetice využila rychlé akce ke třetí brance. Dlouhé vhazování z půlky hřiště po levé straně zatáhl Tomáš Janovský a jeho centr přes celou branku na zadní tyči doklepl do branky Pici, tedy Víťa Hrdlička, jehož nedokázal odstavit ani dobíhající obránce.

 

To vše v 82. minutě. Hosté stále bušili do obrany domácích, kopali několik standardek , na než vyhráli snad 8:2, podobné skóre by nejspíš statistika zaznamenala i u rohových kopů. Jejich snaha se ale zhmotnila jen v podobě kuriózní branky korigující stav na konečných 3:2, když domácí stoper napálil míč do dobíhajících útočníků a ten se z pětačtyřiceti metrů snesl za záda na vápně stojícího domácího gólmana. Domácí tak doslova vybojovali tři body, což je vyneslo na solidní šestou příčku. Na vyšší příčky jim objektivně chybí fotbalovost, kterou ale nahrazují bojovností. Hosté z Obříství zůstávají na třetím místě za suverénními Čečelicemi a Dolany. K poslednímu utkání Jeviněves jede do Lobkovic.

 

AUTOR: JAROSLAV KYSELA



Sestavy


TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - P. Macák [-] , D. Velický [-] , M. Černý [-] , M. Schoř [-] , F. Tyle [-] , J. Šelicha [-] (85. M. Malý [-] ) , T. Janovský [-] , P. Kindl [-] (68. V. Hrdlička [-] ) , M. Paul [-] , M. Janovský [-]

TJ Sokol Obříství
J. Bendl [-] - P. Pivarči [-] , M. Vrábel [-] , T. Nepil [-] (75. J. Reichert [-] ) , P. Šulc [-] , J. Franz [-] , P. Beran [-] (77. L. Tichota [-] ) , L. Tichota [-] (75. J. Hašourek [-] ) , J. Šulc [-] (76. P. Sus [-] ) , P. Tláskal [-] , M. Bartoš [-]

ŽK: 50. P. Kindl - 81. J. Reichert , 88. M. Vrábel .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: DEMETER Martin - KYSELA Jaroslav (N), RUDIŠAR Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
12. 11. 2018 14:23
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů