1:1
(1:0)
65. K. Rulf
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 16:00

7.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neumětely se s Karlštejnem rozešly smírně


Branky


16. J. Šebek - 65. K. Rulf
10

Neumětely se dostaly v prvním poločase do vedení, ale Karšltejn ve druhém poločase převzal otěže zápasu a vyrovnal. Poté měl spoustu šancí, které však nedokázal proměnit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jaroslav Šebek poslal domácí do vedení

Karlštejnu se podařilo zachytit utkání a měl dopředu co nabídnout. Jenomže v 16. minutě domácí zahrávali přímý kop, na který si nejvýše vyskočil Jaroslav Šebek a poslal Neumětely do vedení – 1:0.

Karlštejn srovnal, ale měl šanci i vyhrát

Druhý poločas byl ve větší režii hostů. Ale vyrovnání stále nepřicházelo, až v 65. minutě potrestal chybu domácích Karel Rulf. Hosté pak měli stále šance na otočení zápasu, ale již více branek nepadlo.



Ohlasy k zápasu



TJ Karlštejn
Michal Šaman, hráč: Do Neumětel jsme přijeli bodovat, jenže po dvaceti minutách jsme z první šance domácích inkasovali. Při snaze o vyrovnání nám chyběla kvalita ve finální fázi. Ve druhém poločase jsme byli lepším týmem a po pěkné individuální akci Rulfa jsme vyrovnali. Domácí pak hráli pouze na brejky. Šancí na vítězný gól jsme měli spoustu, ale neproměnili jsme. Bod je pro nás spíše zklamáním.



Sestavy


SK Horymír Neumětely
K. Hlavín [-] - K. Hejduk [-] , O. Pešta [-] , V. Bláha [-] (68. J. Spousta [-] ) , J. Šebek [-] , V. Košťálek [-] , L. Tůma [-] , J. Laštovička [-] , M. Vršecký [-] , M. Kocman [-] , L. Konopásek [-]

TJ Karlštejn
R. Faist [-] - M. Fiala [-] , M. Šaman [-] (21. O. Cajthaml [-] ) , M. Slowik [-] , V. Mráček [-] , J. Čermák [-] , K. Rulf [-] , Š. Zajíc [-] , M. Červený [-] , M. Čermák [-] , O. Štěpánek [-] (67. M. Chvojka [-] )

ŽK: 68. L. Tůma - 42. J. Čermák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PÁNEK Michal - PECKA Vlastimil, POS Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů

Karlštejn v minulém kole vyhrál 8:0, Neumětely prohrály 7:0, řekl bych, že se z takové prohry Neumětely tak rychle nevzpamatují, Karlštejn o gól vyhraje.

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ FC Freyburg Trubín | Středočeský | Beroun

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích