Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 17:00

2.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Matěj Langer hattrickem pohřbil Karlštejn


Branky


4

Velmi zajímavé utkání se odehrálo v Karlštejně, padlo sedm branek, dvě v posledních minutách zápasu, kdy domácí srovnali, ale hostující ještě stihli dát vítězný gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Před zápasem oba celky po třech bodech, a hned bylo vidět, že ani jeden tým nebere zápas na lehkou váhu. Oba týmy cítily šanci vyhrát a připsat si důležité body, hrál se ofenzivní fotbal. Jako první udeřili domácí, když se ve 12. minutě prosadil Jiří Čermák – 1:0. Jenomže neuplynuly ani dvě minuty a Matěj Langer srovnal – 1:1. To se opět nelíbilo domácím a začali hrát lepší fotbal. Na 2:1 dal ve 34. minutě Václav Mráček, avšak domácí opět nedokázali vedení udržet dlouho. Ve 37. minutě srovnal na poločasových 2:2 Tomáš Carván.

V 92. minutě rozhodl Matěj Langer a zpečetil tak hattrick

Druhý poločas byl opět hodně útočný a vyrovnaný. Zdálo se, že bohatý první poločas bude zapomenut, ale přišla 80. minuta a hosté se poprvé ujímají vedení díky druhému gólu Matěje Langera. V 91. minutě však na 3:3 srovnává Karel Rulf. Běžela poslední minuta zápasu (92.) a v té minutě ještě stihl Matěj Langer dát svůj třetí gól v zápase, a tak strhnout všechny tři body pro Stašov, který slaví důležité vítězství. Na zápas se přišlo podívat 60 diváků.



Sestavy


TJ Karlštejn
R. Faist [-] - M. Fiala [-] , V. Čermák [-] (79. E. Klusák [-] ) , M. Vyterna [-] (31. V. Machulka [-] ) , M. Šaman [-] , M. Slowik [-] , V. Mráček [-] , J. Čermák [-] , K. Rulf [-] , Š. Zajíc [-] (79. M. Čermák [-] ) , P. Kučera [-]

TJ Stašov
M. Trpálek [-] - P. Bartoš [-] , L. Lojek [-] , M. Langer [-] , J. Malý [-] , T. Carván [-] , L. Stádník [-] , M. Fiala [-] (65. V. Šabat [-] ) , M. Eichenmann [-] (73. T. Eichenmann [-] ) , O. Kulička [-] , K. Roztočil [-]

ŽK: 71. M. Šaman , 78. P. Kučera - 28. T. Carván , 62. L. Lojek , 73. L. Stádník .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠNAJDR Jan - ČERVENKA Martin, FRANC Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Štveráček

Expert: Kabina FC Freyburg Trubín
Tip experta: výhra hostů

Stašov má silnější kádr a utkání by podle našeho názoru měl zvládnout lépe.

Tip: remíza

Vyrovnaný zápas, oba týmy můžou překvapit, nicméně čekám plichtu.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích