5:2
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 14:00

1.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stařeč si poradila s Polnou


Branky


13. M. Linhart , 20. M. Vodička (p.) , 27. M. Bříza , 47. M. Vodička (p.) , 81. M. Pislcajk - 18. Z. Smutný , 51. D. Jaroš
26

Stařeč poslední podzimní zápas zvládla a poradila si s rezervou Polné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase vedli

Hrálo se po celonočním dešti, trávník byl tedy rychlý, kluzký, ale jinak ve velmi dobrém stavu. Prvních deset minut byl hra vyrovnaná, změna nastala až po prvním brance, kterou po opakovaných střelách spoluhráčů vstřelil z hranice velkého vápna Martin Linhart - 1:0. Poté domácí jednoznačně ovládli hru a nic na tom nezměnilo ani rychlé vyrovnání, kdy průnikovou přihrávku do vápna tečoval domácí obránce tak nešťastně, že se odrazila k volnému Smutnému a ten neměl s proměněním problém - 1:1. Domácí dobře kombinovali a vytvářeli si řadu gólových příležitostí. Změnu skóre přinesla až ukázková průniková přihrávka do vápna od Ježka, kterou v běhu zachytil dobře nabíhající Kaňka a pouze faul hostujícího hráče zabránil zakončení. Následovala žlutá karta a pokutový kop, který Marek Vodička s přehledem proměnil - 2:1. Poté následovala pěkná akce Pislcajka, který přihrávkou pod sebe našel Břízu a ten z první překonal brankáře hostí - 3:1. 

Domácí si vedení pohlídali

Po přestávce hned po dvou minutách hostující hráč ve vápně nešťastně fauloval Zejdu a také druhou penaltu proměnil Marek Vodička - 4:1. Místo aby domácí tým třígólové vedení uklidnilo, začali hrát nepřesně a brzo po chybné rozehrávce kopali hosté roh a úplně volný Jaroš snížil - 4:2. Najednou se stařečští začali bát o výsledek, kupili nepřesnosti a ztráty míče. Hosté začali více hrozit, ale vyloženou šanci neměli. Domcáí tým vysvobodila až přesná přihrávka do vápna od Kaňky na Pislcajka, který velkou šanci dokázal proměnit - 5:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Určitě zasloužené vítězství, hlavně díky první půlce, kdy jsme hráli opravdu dobře s kvalitní mezihrou díky níž jsme si trpělivě vypracovávali řadu příležitostí. Dvoubrankové vedení určitě neodpovídalo obrazu hry. Po přestávce jsme ale trochu nepochopitelně polevili a třicet minut se báli o výsledek. Kluzký a rychlý povrch totiž více nahrával útočníkům a i střely z dálky byly mimořádně nebezpečné. Na naší straně musím vyzdvihnout výkon Ježka, na nezvyklém místě levého obránce podal vynikající výkon. Obdobně Lauš, po „záskocích“ se vrátil na pozici defenzivního štítu a odvedl neskutečně velkou porci dobré práce. Nejde také nezmínit Pislcajka, pátý zápas za A tým, osmá branka, ve všech zápasech skóroval. Už si z B týmu dělají legraci, koho potřebujeme zase kvalitně rozehrát.

Slavoj Polná B
Jaromír Tobolka (trenér): První poločas byla lepší domácí Stařeč. Druhou jsme byli lepší my, ale je pro nás obrovský problém vstřelit branku.



Sestavy


TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - M. Pislcajk [-] , M. Kaňka [-] , M. Linhart [-] , J. Zejda [-] (86. O. Dvořák [-] ) , M. Bříza [-] (87. M. Petráněk [-] ) , D. Tomek [-] (89. V. Smejkal [-] ) , R. Ježek [-] , M. Vodička [-] , M. Vodička [-] , L. Lauš [-]

Slavoj Polná B
S. Rychtecký [-] - V. Jelínek [-] , Z. Smutný [-] , L. Čaloud [-] (76. D. Mühlfeit [-] ) , O. Skryja [-] , M. Holas [-] , T. Vacek [-] , M. Šimek [-] , D. Kratochvíl [-] , D. Jaroš [-] , M. Šorf [-]

ŽK: 58. D. Tomek , 74. M. Pislcajk - 20. M. Šimek .
Hráči zápasu: M. Pislcajk , L. Lauš , R. Ježek .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: ZADINA Petr - VÍDENSKÝ Bohumil, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 17:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 17:01

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 14:40
Martin Mužátko

Expert: Vojtěch Škorpík
Tip experta: výhra domácích

Stařeč je doma silná a zápas s rezervou Polné zvládne za tři body.

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 12:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 11:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 22:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 13:45
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Šebkovice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 11:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 10:51

Tip: výhra domácích