Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.04.2015 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední tým tabulky schytal vysoký debakl


0

Fotbalisté Bolevce B si z venkovního duelu odvezli vysoké vítězství, které navíc podpořili kanonádou, při které se určitě dobře bavili. Domácí se snažili o vzdor, nicméně nakonec stejně prohráli 1:8.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Vodní stavby se trefily pouze jednou a to v prvním poločase, jejich jediným úspěšným střelcem v utkání šestnáctého kola byl útočník Denis Štec. Za hosty, kteří si do obou půlí spravedlivě rozdělili vstřelené góly, byl určitě nejvíce vidět útočník Michal Pelnář, kterému nestačilo vstřelit jeden hattrick, on k němu přidal ještě další tři branky, v zápase jich tak nastřádal neskutečných šest! Hostující forvard byl jednoznačně mužem utkání. Aby se neřeklo, tak bolevecký kanonýr nechal vyniknout i své spoluhráče. Úspěšný zásah si připsal i středopolař Jan Fryček, mezi střelce osmi branek se vklínil i střídající David Viktora.



Ohlasy k zápasu



SSC Bolevec B
Jaroslav Klečka: Celý zápas jsme měli jasnou převahu, navíc jsme ještě zahodili řadu dobrých příležitostí.



Sestavy


TJ Vodní stavby Plzeň
J. Frýdl [-] - J. Fiala [-] , V. Čech [-] , M. Říha [-] , J. Jírovec [-] - M. Karas [-] , T. Frýdl [-] , M. Mařík [-] , R. Sebera [-] - D. Štec [-] , D. Kuneš [-]

SSC Bolevec B
J. Körner [-] - M. Fleisner [-] , A. Sedláček [-] , L. Vjel [-] , L. Fictum [-] - J. Fryček [-] , J. Tomajer [-] , R. Fiala [-] , D. Zelenka [-] - V. Kalčík [-] , M. Pelnář [-] (78. D. Viktora [-] )

Počet diváků: 13.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.