1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2018 15:30

9.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Mrákov udolal Bělou na penalty a připravil tak soupeře o vedení v tabulce


Branky


15

Utkání mezi Mrákovem a vedoucí Bělou divákům góly nenabídlo. Domácí měli více ze hry, ale hosté zase mohli litovat neproměněné penalty ve druhém poločase. Utkání tak musel rozhodnout až penaltový rozstřel, v němž byli Mrákovští stoprocentní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Herní převaha Mrákovu gól nevynesla

Fotbalisté Mrákova přivítali vedoucí Bělou. Ta má ale problémy se sestavou. I s řadou absencí dokázala minulý týden sesadit z prvního místa Dlouhý Újezd, ale ani do Mrákova hosté nepřijeli zdaleka kompletní. Oproti minulému týdnu už sice nastoupili uzdravení Tomášek s Bořilem, ale k dlouhodobě zraněnému Jarinovi přibyl také záložník Malý, jenž odjel na dovolenou a trest stále běží Frankovi.

 

I proto Mrákov na silného soupeře nastoupil velmi aktivně a měl jasně více ze hry. Bělá se většinu času jen bránila a její defenziva odvracela útočné akce domácích s vypětím všech sil. Domácí hodně využívali křídelních prostorů, odkud posílali do šestnáctky nebezpečné centry. Nabíhající hráči však žádný zužitkovat nedokázali a tak se šlo do šaten za bezgólového stavu.

Hosté mohli rozhodnout, nedali ani penaltu

Podobný obraz hry byl k vidění i po změně stran. Domácí byli stále aktivní a hráli po stranách, ovšem do šancí se tentokrát dostávala už i Bělá. S prvním varováním pro domácí obranu přispěchal Bořil, jenž dostal přihrávku za obranu, udělal kličku vybíhajícímu gólmanovi, ale při zakončení trochu podklouzl a prázdnou bránu netrefil. Do další příležitosti se pak dostával opět stejný hráč. Tentokrát ho brankář Korba fauloval mimo vápno a následoval přímý kop. Ten rozehrál Šinál, jenž trefil ruku hráče ve zdi a sudí proti domácím nařídil pokutový kop. K jeho exekuci se postavil Pustovojt, ale obrovskou příležitost nedokázal proměnit. Poté měli hosté ještě jednu zajímavou možnost, kdy po rohu prošel míč malým vápnem, kde si ho našel Bořil, jenž téměř před prázdnou bránou netrefil míč. Mrákovští se i přes svou územní převahu do šancí téměř nedostávali a bránu soupeře poprvé výrazněji ohrozili až zhruba deset minut před koncem. Gól tak v zápase nepadl a rozhodnout musel až penaltový rozstřel.

Penalty rozhodla hostující minela v páté sérii

V penaltách byly střelci až do páté série stoprocentní. Právě v ní se zmýlil hostující Ebenhöh a druhý bod tak zůstal v Mrákově.



Ohlasy k zápasu



TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil (trenér): Na to, v jaké sestavě jsme tam přijeli, co jsme tam předvedli a jaký systém hry jsme museli zvolit, je to pro nás ještě ztráta bodů. Sice už jsme měli k dispozici Tomáška – byť napůl zraněného, a Bořila, ale zase scházel Malý, který byl v Barceloně a Frank, kterému komise neodpustila zbytek trestu. Přesto jsme neodehráli špatný zápas. Byť v první půli jsme si nevytvořili jedinou šanci. Hráli spíše oni, my jsme se snažili hlavně bořit. To se nám celkem dařilo. Oni hráli velice dobře. Fungovalo jim rozestavení 4 – 5 – 1, kdy hodně využívali krajní záložníky a ze stran posílali balóny před bránu. O přestávce jsme si řekli, že podle obrazu hry je i bod zlatý, ale nakonec jsme byli smutní, že jsme si neodvezli tři, protože jsme měli tři vyložené šance včetně penalty, kterou Pustovojt neproměnil. To soupeř ohrozil naší bránu až v 80. minutě. Oni hráli pořád to své, když posílali před bránu balóny, které naštěstí pro nás většinou nikoho nenacházely. Na penalty jsme pak bohužel vyhořeli.



Sestavy


TJ Sokol Mrákov
O. Korba [-] - T. Pangerl [-] , P. Rybár [-] , V. Duffek [-] - J. Stýskal [-] , D. Nguyen [-] (80. P. Vondraš [-] ) , T. Duffek [-] , V. Krch [-] (64. M. Růžek [-] ) , M. Smazal [-] , J. Dufek [-] - P. Váchal [-] (69. V. Vojtko [-] )

TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - M. Černý [-] (62. D. Häusler [-] ) , V. Braun [-] , M. Pustovojt [-] (74. J. Bočan [-] ) , R. Ebenhöh [-] , V. Iščenko [-] , J. Černý [-] , L. Černý [-] , M. Bořil [-] , M. Šinál [-] , M. Tomášek [-]

ŽK: 51. O. Korba , 53. V. Krch , 76. T. Pangerl , 80. V. Vojtko - 62. M. Tomášek , 83. M. Šinál .
Hráči zápasu: V. Iščenko .
Počet diváků: 155. Rozhodčí: Šiška Pavel - FENCL Jakub, HÁLEK Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2018 13:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2018 09:02

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2018 07:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 18:38
Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 05:05

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 14:15

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 10:54

Tip: výhra hostů