Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2018 16:00

4.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mrákov zdolal Krchleby a udržel tak neporazitelnost


Branky


20

Fotbalisté Mrákova zdolali nováčka z Krchleb výsledkem 3:2 a v tabulce se drží na třetím místě za stoprocentním duem Bělá - Dlouhý Újezd.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo pět gólů

Zápas začal v režii domácích, kteří do utkání vstoupili aktivněji a hned v 6. minutě byli odměněni gólem. Stoper Pangerl nalezl výborným křížným pasem na zadní tyči Váchala, který sklepl hlavou míč před bránu, kde balón do sítě uklidil mladý nováček Mrákova Nguyen - 1:0. Hosté hrozili především ze standardních situací, hned tu první proměnili v gól, kdyz se po signálu objevil u míče Vítek a uklidil ho do prave šibenice. Domácí byli hodně zaskočeni a hned v zápětí na to přišla jejich odpověď. Po odkopu od branky sklepl míč hlavou za obranu Krch do běhu Váchalovi a ten přehozením hostujícího gólmana poslal opět do vedení domácí - 2:1. Aby toho nebylo málo, trio Váchal - Nguyen - Krch se postaralo i o třetí gol, když Váchal nahrál ve vapne Nguyenovi a ten pohotovým centrem našel nohu Krcha, který už si počínal zkušeně - 3:1. Do poločasu domácí nevyuzili spoustu šancí a střel z malého vápna a tak jeste hosté dotáhli manko na jediný gól, opět z rohu, kdy si na hlavu naskočíl Všechovský a skóre bylo 3:2.

Skóre se už neměnilo, Mrákov zachránilo břevno

Ve druhem poločase domácí trochu polevili a jeho první půlka patřila hostům, kteří cítili sanci, naštěstí pro domácí byla nejvetsi příležitostí nastrelene brevno Korbovy branky. Poté začali domácí zase přidávat směrem dopředu a několikrát si opět mohli vylámat zuby na koncovce. Zápas to byl pak nahoru dolů, ale gól již nepadl, a tak domácí zůstali neporaženi a zůstali na dosah čelu tabulky!



Sestavy


TJ Sokol Mrákov
O. Korba [-] - P. Rybár [-] , V. Duffek [-] , V. Král [-] , T. Pangerl [-] - T. Duffek [-] , V. Krch [-] , J. Dufek [-] , D. Nguyen [-] (53. M. Smazal [-] ) - P. Váchal [-] , M. Růžek [-] (68. P. Vondraš [-] )

SK Krchleby 1921
T. Kasl [-] - T. Ježek [-] , L. Sekereš [-] , T. Krejčí [-] (71. M. Doležal [-] ) , K. Bláha [-] , M. Doležal [-] (12. M. Kolář [-] ) , T. Vítek [-] , P. Bláha [-] , F. Geiger [-] (62. F. Roth [-] ) , M. Gabriel [-] , V. Všechovský [-]

ŽK: 9. P. Rybár , 30. T. Pangerl , 78. P. Váchal - 55. F. Geiger , 87. V. Všechovský .
Hráči zápasu: D. Nguyen - V. Všechovský .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Štěpán Zdeněk - ZAVADIL Jan, ČERVENÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Sokol Mrákov | Plzeňský | Domažlice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip experta: výhra domácích

Mrákov doma jasně vyhraje 4:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích