2:4
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 17:00

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá nestačila na Uněšov


Branky


9. O. Suchý , 56. J. Kopča - 8. J. Šebek , 20. M. Hlous , 33. J. Mižár , 54. E. Eger
23

Uněšovský nováček v úvodu soutěže ukazuje své kvality. Ve 3. kole zvítězil 4:2 v Plané a drží se mezi čtyřmi týmy, které ještě neprohrály. To v Plané s jediným bodem ze tří domácích zápasů spokojenost nepanuje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyšel lépe Uněšovu

Fotbalisté Plané postrádali i proti Uněšovu zraněnou ofenzivní oporu Patrika Slámu. Hosté začali sebevědomě a z gólu se radovali už v 8. minutě, kdy si s obranou soupeře pohrál agilní Jan Šebek. Domácí ovšem odpověděli rychle, jen o minutu později srovnal po standardní situaci stoper Ondřej Suchý. Hráči Slavie, které opět přijala podpořit i početná skupina fanoušků, se ale nenechali zaskočit a pokračovali v aktivní hře. Ve 20. minutě tak vrátil hostům vedení Martin Hlous a ještě do poločasu zvýšil na 1:3 Jakub Mižár.

Kopča už jen zmírnil domácí porážku

Do druhé půle vstoupila Planá tlakem, ovšem 54. minutě přišel kontr Uněšova, který zakončil Erik Eger a bylo to o tři góly. Domácí se nevzdali a o dvě minuty později korigoval Jiří Kopča na 2:4. Následný nápor soupeře ale Uněšovští přestáli a postupně zase převzali hru pod svou kontrolu. V závěru pak ještě klidně mohli i navýšit skóre. Nováček soutěže tak ukazuje, že i v 1.B třídě má oprávněně vysoké ambice. Vždyť ze tří zápasů Slavia ztratila jediný bod. To Plánští mají, podobě jako loni, pomalejší start do sezóny.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavia Úněšov
Jakub Křehlík (hrající trenér): Kromě prvních dvaceti minut ve druhém poločase, kdy nás soupeř zaskočil svou aktivitou, jsme měli utkání pod kontrolou. Přijeli jsme tam pro tři body a podle toho to od začátku vypadalo. Hráli jsme, co jsme si představovali, byli lepší a vytvářeli si šance. S naším výkonem můžeme být spokojeni, vyhráli jsme zaslouženě. Jediným negativem zápasu byl opět rozhodčí, který na konci první půle nespravedlivě obvinil našeho hráče ze simulování.



Sestavy


FK Planá
R. Švarcbek [-] - J. Kopča [-] , T. Malý [-] (46. O. Otta [-] ) , D. Kloužek [-] , P. Mikota [-] (81. J. Bucsuházy [-] ) , D. Sovka [-] , J. Sloup [-] , P. Brožíček [-] (81. K. Louženský [-] ) , A. Alexa [-] , R. Miklas [-] (58. T. Mikač [-] ) , O. Suchý [-]

TJ Slavia Úněšov
J. Bouda [-] - M. Hlous [-] , J. Křehlík [-] , Z. Hlous [-] - D. Vávra [-] , M. Meszáros [-] , J. Mižár [-] , E. Eger [-] (90. J. Vacín [-] ) - J. Šebek [-] - M. Lakó [-] , P. Nechutný [-] (72. F. Kovařík [-] )

ŽK: 15. O. Suchý - 26. M. Lakó , 56. Z. Hlous , 59. J. Šebek .
Hráči zápasu: J. Šebek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: JIRSA Petr - LIŠKUTÍN Antonín, KOSTELNÍK Lumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Fotograf - TJ Sokol Kozolupy | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích