Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 17:00

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá venku opět nadělovala, v Plané udeřila hned šestkrát!


Branky


43. O. Suchý , 71. J. Kopča - 31. M. Bořil , 41. P. Jarina , 57. R. Ebenhöh , 62. J. Malý , 75. M. Černý , 88. J. Malý
16

Fotbalisté Bělé musí úvod sezóny absolvovat jen na stadionech soupeřů, protože v jejich svatostánku probíhá rekonstrukce kabin. Na jejich výkony to ale žádný vliv nemá. Před týdnem totiž zvítězili 4:1 na hřišti Chodova a tentokrát nastříleli Plané ještě o dva góly více – zvítězili 6:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedli o dva góly, Planou vrátil do hry Suchý

Jeden z favoritů soutěže zajížděl do Plané, která se tradičně prezentuje pohledným fotbalem. Diváci se tak mohli těšit na zajímavý zápas. Domácím ale scházel zraněný šikula Patrik Sláma, což jejich výkon negativně ovlivnilo. Bělá tak byla od začátku nebezpečnější a vytvářela si i gólové příležitosti. Skóre se poprvé měnilo po půlhodině hry. Jarina zatáhl míč dopředu po levé straně a předložil ho před bránu Miroslavu Bořilovi, který s přispěním nešťastného zásahu obránce poslal hosty do vedení. Ve 41. minutě se Bělá radovala podruhé. Na přihrávku za obranu si naběhl Pavel Jarina a podél gólmana zvýšil na 0:2. Krátce před přestávkou se dokázali prosadit i Plánští. Po rohovém kopu si naběhl na zadní tyč stoper Ondřej Suchý a bylo to 1:2.

Bělá drama nedopustila, druhý poločas ovládla

I po změně stran byli aktivnější fotbalisté z Bělé. V 57. minutě tak opět vedli o dva góly poté, co jejich nová posila Radim Ebenhöh (naposledy Stráž) usměrnil nabídku spoluhráče do sítě patičkou. O pět minut později se pak trefil Jaroslav Malý a zdálo se, že je rozhodnuto – 1:4. Dvacet minut před koncem ještě Jiří Kopča vykřesal po standardní situaci domácím plamínek naděje, ale ten nevydržel hořet ani pět minut. Po standardní situaci se totiž na hranici šestnáctky dostal k balónu střídající Martin Černý a levačkou nechytatelně zamířil k tyči Švarcbekovy brány. V závěru utkání se ještě podruhé v zápase prosadil Jaroslav Malý, který obešel obránce a ostrého úhlu dokázal skórovat – 2:6. Bělá tak po dvou kolech disponuje plným počtem bodů a výmluvným skóre 10:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil (trenér): Jsme spokojeni. Nečekali jsme až tak jednoduchý zápas. Mají zraněného důležitého hráče Slámu, jeden hráč jim odešel, takže jsme to i tím měli trošku usnadněné. Mohlo to skončit i daleko větším rozdílem, jejich brankář ještě tak pět gólů chytil. První gól jsme dali až snad z páté vyložené šance a ještě se jednalo o vlastňák. V závěru poločasu jsme dostali gól na 1:2 z rohu a vzápětí ještě neproměnili další šanci. Ale jak se říká, někdy je lepší v poločase vést 2:1 než 2:0. O přestávce jsme si řekli, že musíme dát co nejdříve gól, abychom to rozhodli, protože soupeř si vyložené šance nevytvářel. Zápas bohužel nedohrál Pavel Jarina, který zřejmě nebude k dispozici ani za týden v Kozolupech. Takový hráč se těžko nahrazuje, ale musíme se s tím poprat.



Sestavy


FK Planá
R. Švarcbek [-] - J. Bucsuházy [-] (46. A. Alexa [-] ) , T. Malý [-] , J. Sloup [-] , P. Mikota [-] , D. Sovka [-] , P. Brožíček [-] , D. Sovka [-] (73. T. Černý [-] ) , R. Miklas [-] , J. Kopča [-] , O. Suchý [-]

TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - M. Pustovojt [-] (79. M. Hoang Anh Quan [-] ) , P. Jarina [-] (60. J. Černý [-] ) , V. Iščenko [-] , R. Ebenhöh [-] (67. M. Černý [-] ) , D. Frank [-] , M. Tomášek [-] , L. Černý [-] , J. Malý [-] , M. Šinál [-] , M. Bořil [-]

ŽK: 50. D. Sovka , 54. D. Sovka , 61. T. Malý - 47. J. Malý .
Hráči zápasu: J. Malý , V. Iščenko .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Zavadil Jan - PRESSL Václav, STROLENÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Planá hraje doma výborně, ale věřím, že body přivezeme domů.

Tip: výhra domácích