0:2
(0:0)
66. P. Sluka
76. P. Cába (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 17:00

21.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chvalšiny vyhrály ve Vyšším Brodu a slaví postup


Branky


66. P. Sluka , 76. P. Cába (p.)
12

Lídr tabulky z Chvalšin ve Vyšším Brodu neinkasoval a zvítězil 2:0. Po zápasu se chvalšinští dozvěděli o ztrátě Hraničáře Malonty a oslavy postupu mohli vypuknout.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek

Domácí mužstvo opět potvrdilo problémy se sestavou a nastoupilo pouze s jedenácti muži. Vyšší Brod tudíž neměl šanci střídat. Navíc do branky se musel postavit Bartoň starší, v normální situaci hráč do pole. I díky velkému vedru se hrál pomalý a opatrný fotbal. Domácí vyčkávali v hlubokém obranném bloku a hosté víceméně jenom kombinovali na své polovině hřiště. Ve větší možnosti se hosté ocitli, když Fučík utekl po pravé straně, přihrávkou po zemi našel Kaprála na malém vápně, ale ten trefil pouze strážce domácí svatyně Bartoně. Střeli Zwieferhofera a Postla branku minuly, Milan Babinský trefil tyčku. Domácí se snažili o rychlé protiútoky, které však díky nepřesnostem končili již v zárodku.

Aktivnější hosté se prosadili

Do druhého poločasu vstoupily Chvalšiny aktivněji a domácím míč téměř nepůjčovaly. V nebezpečné pozici se ocitnul hostující Holas, který z přímého kopu trefil břevno, míč se odrazil k Petru Cábovi, který dopravil balón do sítě. Gól ale nebyl uznán pro postavení mimo hru. V další možnosti otevřít skóre se ocitnul Cába, kterého našel přihrávkou Kaprál, jeho střelu však domácí bek vytěsnil na břevno. V 66. minutě už hosté svůj tlak v branku přetavili. Kaprál vyslal krásně do samostatného úniku Sluku, domácí ofsajdová past nesklapla, a Pavel Sluka tak mohl upalovat sám na gólmana a míč podél něj uklidil na zadní tyč a poslal Chvalšiny do vedení. Hosté nadále tlačili. Po rohovém kopu hlavičkoval Cába kousek vedle branky. V 76. minutě dostal přihrávku do vápna Cába, postrčil si balón okolo obránce, který hostujícího šutéra fauloval a sudí odpískal pokutový kop, Exekuce penalty se ujal sám faulovaný a se štěstím proměnil, 2:0 pro Chvalšiny. Poté už hosté, vědomi si svého náskoku, kontrolovali hru, domácí byli prakticky neškodní. Utkání tedy skončilo vítězství lídra tabulky. Po závěrečném hvizdu se chvalšinští fotbalisté dozvěděli, že Malonty ztratili bod v souboji s Křemží a mohli vypuknout oslavy postupu do I.B třídy.



Ohlasy k zápasu


FK Dynamo Vyšší Brod
Tomáš Račák - hrající trenér: Opět stejná písnička, 11 lidí, velké vedro, neměli jsme síly prakticky na žádný odpor. Drželi jsme se jen první poločas, ale to hosté hráli profesorsky, zřejmě nás i trošku podcenili. Ale stejně jsme si za zápas nevytvořili ani jednu pořádnou šanci, snad jsme ani nevystřelili na bránu. S tím se vyhrát prostě nedá.Hosté zkušeně drželi míč, hráli trpělivě, řekl bych i na půl plynu. Na okresní přebor mají nadstandardní hráče, navíc mají široký kádr, ale v 1.B třídě je nečeká nic lehkého. Přesto jim přeji, aby ve vyšší soutěži hráli důstojnou roli a k zaslouženému postupu jim gratuluji.

TJ Sokol Chvalšiny
Zbyněk Ginzel - trenér: Zápas ve Vyšším Brodě bych nazval dobýváním tvrze. Soupeř v devíti lidech bránil na velkém vápně a měl pouze jediného hráče na polovině hřiště. Takže jsem rád, že jsme to zvládli a vyhráli 2:0.



Sestavy


FK Dynamo Vyšší Brod
R. Bartoň st. [-] - V. Syrovátka [-] , M. Pěnčík [-] , T. Dibďák [-] , J. Kohout [-] , J. Rohlík [-] , P. Prochaska [-] , D. Poláček [-] , V. Čížek [-] , P. Poštulka [-] , D. Poláček [-]

TJ Sokol Chvalšiny
D. Konečný [-] - L. Fučík [-] , Z. Ginzel [-] , P. Postl [-] , P. Sluka [-] , M. Postl [-] , T. Nymsa [-] , J. Fic [-] , M. Kamenský [-] , P. Kliner [-] , T. Holas [-]

ŽK: 46. D. Poláček .
Hráči zápasu: R. Bartoň st. - M. Postl , P. Sluka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Reitinger Jiří - PROCHASKA Petr (N), ČAREK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Janovský

Expert: Martin Brož
Tip experta: výhra domácích

Papírově jsou favoriti Chvalšiny, ale zejména doma, když se hráči Vyššího Brodu sejdou, tak jsou velmi silní a mají tam zkušené hráče. Mohou favorita potrápit, takže já věřím možná víc Vyšáku, za mě jednička.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů