4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2018 14:30

12.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lišov sestřelil Týn nad Vltavou již v prvním poločase


Branky


18
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lišov po první brance pustil Olympii do hry, po druhé brance již hrál svojí hru

V Lišově se překvapení nekonalo. Domácí se na zápas připravovali pečlivěji po předešlém výkon se kterým nebyl trenér Jiří Beneda příliš spokojený. Týn nad Vltavou disponuje mnoha mladými hráči a od toho se odvíjí jeho hra. Domácí se snažili hrát více aktivněji, agesivněji a především se vyvarovat chyb, které by mohly znamenat ztrátu bodů. Domácí začali lépe a na první branku domácí divácký kotel nečekal dlouho. Již v 8.minutě propálil brankáře Petr Kandl 1:0. Lišov poté mírně polevil a herní otěže začal přebírat Týn a vytvářel si šance. Hosté se dostali do hry, ale jejich akce byly především střely z větší vzdálenosti, které pochytal domácí brankář. Domácím přinesla klid na kopačkách druhá branka, kterou přidal Daniel Bouchal 2:0. Domácí po druhé brance trochu uklidnili hru a soupeře nepouštěli do větších šancí. Výsledek prvního poločasu dokonal třetí brankou David Mlýnek a Týn v tuto chvíli potřeboval zázrák.

Zázrak nepřišel a Lišov si pohlídal vedení

Druhý poločas potřeboval Týn předvést o mnoho lepší výkon než v prvním poločase, aby dokázal s výsledkem cokoliv udělat. Lišov ačkoliv jako nováček sezóny se zachoval jako ostřílený tým, zkušení hráči pečlivě bránili a hlídali nájezdy hostí. Převážně se opakovala hra z prvního dějství, kde Olympie hrozila především z větší vzdálenosti, ale tyto pokusy si pohlídal domácí brankář. Domácí pak ještě několikrát zaútočili, ale z jejich šancí skončila brankou pouze jedna. Stav zápasu upravil až v 90.minutě svým druhým gólem v utkání David Mlýnek a Lišov získal výhru 4:0. Pro domácí je to určitě dávka sebevědomí do posledních dvou duelů ze kterých chtějí vytěžit maximum a atakovat tu nejvyšší příčku. Týn nad Vltavou bude muset naopak v posledních dvou kolech zabrat, aby ještě získal cenné body.



Ohlasy k zápasu


SK Lišov
Jiří Beneda - trenér: Určitě jsme nechtěli připustit to, co v minulém utkání. Začali jsme aktivněji a agresivněji než proti Veselí a hlídali jsme si naše chyby. Po první brance jsme trochu polevili, ale po druhé brance už jsme zápas drželi pevně v našich rukách. S hrou jsem rozhodně spokojen jelikož nás čekají dva těžké zápasy.

FK Olympie Týn nad Vltavou
Lukáš Stoklasa - hráč: Lišov trestal naše chyby v rozehrávce. Dozadu jsme nestíhali a dopředu toho moc nevymysleli. Ve druhé půli jsme hráli aktivněji a dostali se do šancí. Gól jsme si podle mě zasloužili, ale výsledek by to nezměnilo, soupeř byl lepší. Máme problémy se sestavou, nedaří se herně ani výsledkově. V posledních dvou zápasech podzimu musíme zabrat a naplno bodovat!



Sestavy


SK Lišov
L. Beneda [-] - F. Bambule [-] , J. Leština [-] , M. Werner [-] , D. Bouchal [-] , D. Mlýnek [-] , J. Kándl [-] , A. Červenka [-] (41. P. Vávra [-] ) , L. Mlýnek [-] (42. O. Grech [-] ) , P. Kandl [-] (80. M. Formánek [-] ) , P. Shýbal [-]

FK Olympie Týn nad Vltavou
J. Vachuta [-] - P. Dvořák [-] (79. D. Maruška [-] ) , V. Červenka [-] , L. Bindr [-] , M. Stejskal [-] , M. Tomka [-] , J. Liška [-] , M. Šálený [-] , T. Houska [-] , J. Meidl [-] , L. Stoklasa [-]

ŽK: 59. F. Bambule - 54. M. Šálený , 77. J. Liška .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Formánek Luboš - TAUBER Lukáš, PEČENKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2018 09:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2018 08:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 18:22

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 15:05
Tomáš Peřina

Expert: Redakce fotbalunas
Tip experta: výhra domácích

Lišov je určitě favoritem, ale Týn ho potrápí

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 22:13

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 18:01

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 16:50

Tip: výhra domácích

Domácí hrají ve velké pohodě a nedají Týnu šanci.

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 12:18
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Administrátor klubu - SK Ševětín | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 21:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 18:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 06:40

Tip: výhra domácích