Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.10.2018 13:00

9.kolo, Středočeský | Rakovník | IV. třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kounov si s chutí zastřílel v Panoším Újezdě


14

Panoší Újezd - Poslední celek tabulky čtvrté třídy přívítal na svém hřišti v poslední době dobře hrající Kounov, který potvrdil od samého začátku roli favorita a sázel jednu branku za druhou. Jen díky dalšímu neproměňování šancí skončilo utkání jednociferným výsledkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení o pět branek bylo ještě mírné

Od úvodního hvizdu sudího Šmída bylo jasné, jak se utkání bude vyvíjet. Hned ve 2. minutě měl slibnou příležitost Vrubel, ale z hranice šestnáctky mířil slabší, levou nohou hodně vedle. Ve 4. minutě měli hosté nepřímý volný kop zhruba dvacet metrů od brány. Vrubel míč přistrčil na Jelínka a ten vymetl pavouky v pravé šibenici - 0:1. Kounovští se rychlou brankou uklidnili, nechali soupeře běhat a drželi míč.

 

V 16. minutě poslal míč křížem Fejfar na Soukupa, ten výborně z první našel volného Jelínka, který se nemýlil - 0:2. V té samé minutě připravil míč Hubička opět Jelínkovi, ten si míč podržel a hattrick byl na světě - 0:3. V 18. minutě byl rozdíl už čtyřgólový. Fejfar posunul míč dopředu, tam si ho převzal Vrubel a podél brankáře Píši poslal míč do sítě - 0:4. O dvě minuty později poslal Soukup míč z rohového kopu po zemi, první u míče byl Hubička, ale střela mířila nad branku.

 

V další šanci se ocitl Soukup, ale jeho střela z první se nevešla mezi tři tyče. Zhruba ve 30. minutě si poprvé na míč sáhl také brankář Schejbal, ale se slabou střelou doprostřed neměl žádné problémy. Poté přišla pěkná kombinační akce na straně hostujících hráčů. Míč po ose Jebbiou, Soukup, Jelínek zakončoval Alqahwaji střelou vedle. Ve svém druhém zakončení se ocitl Hubička, ale i tentokrát pálil nad. Na domácího brankáře se valil jeden útok za druhým, Vrubel branku přestřelil a po pěkné individuální akci Jelínka zakončoval Alqahwaji, ale střela byla zblokována jedním z obránců.

 

Ve 37. minutě přišla další oku lahodící akce hostí. Na jeden dotek si dvakrát vyměnili míč Jebbiou s Hubičkou a poslali do šance Alqahwajiho, ten však trefil pouze brankáře. Ve 39. minutě šel sám na brankáře Jelínek a nezaváhal - 0:5. Alqahwaji se dostal i do další šance, ale při samostatném úniku, si neporadil s brankářem, a tak se šlo do kabin za ještě mírumilovného stavu z pohledu domácích.

Skóre se nakonec zastavilo na devíti

Druhý poločas začal stejně jako ten první. Hned po chvilce padl další gól. Na konci akce byl střílející Jebbiou z hranice vápna a jeho rána skončila až za zády gólmana - 0:6. Vzápětí centroval do pokutového území Hubička, následovala nepovedená střela. K míči se dostal Alqahwaji, ale pálil do brankáře a Jelínek poslal dorážku nad bránu. K dalšímu zakončení se dostal po rohovém kopu Vrubel, ale jeho hlavička nebyla přesná. Na druhé straně se v největší příležitosti domácích ocitl Khaliavkin, ale z malého vápna poslal bodlem míč pouze do boční sítě a o minutu později skončil centrovaný míč na břevně.

 

V 63. minutě dorazil Alqahwaji střelu Jelínka do prázdné brány - 0:7. V 65. minutě vyslal Hubička do samostatného úniku Jelínka - 0:8. O minutu později postrádala hlavička Jelínka po centru Soukupa razanci a neohrozila Píšu v brance domácích. V 72. minutě zahrával přímý kop Soukup, jeden z domácích hráčů sklepl míč do míst, kde stál zcela volný Jebbiou a ten vstřelil svůj druhý gól v zápase - 0:9. Sám na brankáře šel po rychlé akci Hubička, ale nedokázal překonat už skoro ležícího brankáře.

 

V 83. minutě pálil z malého vápna Jelínek do gólmana a hned z další akce mířil hostující střelec mimo tři tyče. Dělovku z velké dálky vyslal Vrubel a domácí brankář ji nadvakrát dokázal zkrotit. Přáno nebylo v tomto utkání Hubičkovi, i jeho další samostatný únik neskončil vstřelenou brankou a gólem neskončila v samém závěru ani hlavička, kterou se prezentoval Vrubel.



Ohlasy k zápasu



FK Kounov
Petr Huttr: "Od samého začátku to byla jasná dominance našeho mužstva. Soupeř působil po celý zápas velmi odevzdaně. Určitě nám pomohla rychlá branka a poté to byla jen otázka, kolik dalších gólů dáme. O poločas jsme vedli o pět gólů, ale šancí bylo opravdu mnoho, proto jsme měli vést daleko větším rozdílem. Druhý poločas jsme přidali další čtyři branky, ale opět jsme velkou řadu dalších tutových šancí neproměnili. Výsledek zápasu mohl být klidně, nebo spíš bych řekl, že měl být minimálně o patnáct gólů. Jsem rád, že to kluci nepodcenili a zcela zaslouženě vyhráli a naladili se skvěle na dokopnou. Podzim končíme na skvělém třetím místě, které bych si přál udržet i v jarní části. Pevně věřím, že se nám to podaří."



Sestavy


Sokol Panoší Újezd
L. Píša [-] - V. Khaliavkin [-] , J. Knor [-] , R. Pavlíček [-] , F. Hůla [-] , R. Brož [-] , F. Čeleda [-] , M. Polcar [-] , P. Červený [-] , J. Vlček [-] , J. Škranc [-]

FK Kounov
L. Schejbal [-] - M. Vrubel [-] , J. Hubička [-] , H. Jebbiou [-] , M. Amler [-] , M. Alqahwaji [-] , J. Jelínek [-] , J. Diepold [-] , J. Fejfar [-] (65. M. Kraft [-] ) , J. Soukup [-] , L. Růžička [-] (70. P. Kozemský [-] )

Počet diváků: 20. Rozhodčí: ŠMÍD Rudolf - BENEŠ Leoš (N), POCHMAN Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 17:48

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 07:40
Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 19:47

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 12:34

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 10:14

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 07:35

Tip: výhra hostů

Posílený Kounov si ze hřiště Bayernu odveze všechny 3 body

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 07:24

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 06:06
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Šanov 14 62:15 35
2 Sokol Petrohrad 14 55:21 29
3 Sokol Kroučová 14 45:23 29
4 SK Senomaty B 14 56:29 26
5 TJ Roztoky B 14 30:43 16
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Jiří Masopust 15
2 Martin Tauš 14
3 Luboš Šika 13
4 Jaroslav Škuthan 11
5 Tobiáš Mudra 8
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Petr Čech 31 77,5% 5
2 Jaroslav Bureš 28 63,6% 1
3 Václav Jelínek 28 70,0% 5
4 Bedřich Bočánek 18 64,3% 1
5 Ladislav Rác 12 75,0% 1
Zobrazit celou tabulku