4:1
(2:0)
71. R. Tyml
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První prohra Seče se zrodila v Pteníně!


Branky


71. R. Tyml
0

Největším překvapením kola je jednoznačně výhra Ptenína 4:1 nad rozjetou Sečí. Pátá Lučina se na svého soupeře dotáhla na rozdíl dvou bodů. Dokáže ho ještě v závěru souteže předskočit?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
  Úvod patřil Seči, která si dokázala vypracovat šance, ale zakončení pokulhávalo. Střely létaly mimo branku i do náruče brankáře. Optický tlak a držení míče k ničemu nevedly a byli to naopak domácí, kteří se prosadili. V 26. minutě přišel první gól po rychle zahraném protiútoku, ve 45. minutě druhý po střele z přímého kopu. Do šaten se tak šlo za stavu 2:0 a trenér Plojhar měl svým svěřencům určitě co říci.  

 

Hosté se ze špatné první půle oklepali a zatopili pod kotlem. Ze zvýšené aktivity pramenily dvě branky, ani jedna však kvůli ofsajdovému postavení neplatila. Trenér Plojhar se po utkání nechal slyšet, že minimálně jedna měl být uznána. Naději přinesl Tymlův gól ze 71. minuty, ale další dva brejky Lučiny do otevřené obrany byly smrtící. Seči zkrátka dnes nebylo přáno, utkání skončilo 4:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Seč
Bohuslav Plojhar, trenér Seče: "V našem týmu chyběli čtyři hráči ze základu a to se projevilo i na koncovce. Bylo to nervozní jako na podzim, a tím pádem ani góly nepadaly. Nebýt chyb v obraně, tak zápas mohl dopadnout lépe. Možná jsem zvolil špatnou taktiku, když soupeř vše nakopává jen dopředu, tak naše i soupeřova záloha skoro neměla balon. Přizpůsobili jsme se hře soupeře a to byl náš nezdar."



Sestavy



TJ Seč
I. Masec [-] - M. Lukáč [-] , J. Calta [-] , R. Černovský [-] , R. Vlk [-] - M. Krajník [-] , V. Bouda [-] , J. Bradáč [-] , L. Prokopec [-] (46. V. Pergl [-] ) - R. Tyml [-] , T. Berka [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.