2:3p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 14:00

11.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězná série Jedomělic po penaltách pokračuje


Branky


12

Na nepříliš dobrém terénu velkého hřiště se utakly domácí Vinařice s Jedomělicemi. Jedoměličtí přijeli s jasným cílem, a to nepřetrhnout vítěznou sérii. I když se domácí snažili hrozit a využívali jim známé situace, nakonec svou půdu neuhájili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si začali být jisti příliš brzy

Jedomělice vstoupily do zápasu aktivně a s velkým nasazením. Přesně podle toho se odvíjela první dvacetiminutovka. Domácí byli soupeřem zatlačeni hodně do obrany, což je znervózňovalo a projevilo se to i na stylu hry. V 19. minutě přichází první gól z kopačky Nedvěda – 0:1. To přineslo hostům nepochopitelnou jistotu, a tak se hned ve 22. minutě dostal k míči Machuta, který se jako první probojoval do vápna hostů a bezchybně zakočil - 1:1. V tu chvíli Vinařice získaly sebevědomí a začaly ožívat. V soubojích měly rozhodně navrch a nebály se hrozit ze standardních situací. Před konce první půle byl odpískán faul na Vinařice a dobře rozehraný přímý kop si našel hlavu Dlouhýho a ten uklidil míč do svatyně hostů - 2:1.

Rozuzlení nepřišlo

Jedomělice se po pauze vrátily odhodlaně a předvádí se fotbalověji než soupeř. Hned ve 48. Minutě si našel Hora odražený míč a zavěsil zpoza vápna – 2:2. Další průběh druhé půle hrozil vedoucím gólem z obou stran, ovšem žádná z šancí nebyla proměněna. Vinařice několikrát postraší hosty nebezpečným náletem, ale pohlednější hra přichází z druhé strany. Jedomělický Rezek nedokázal proměnit nájezd a několik rohů a přímých kopů domácí odvrátili jen s velkou pomocí štěstěny. Stav se do konce zápasu nezměnil, a tak přišly na řadu penalty.

Pospíšil v akci

Po několika krásných zákrocích Pospíšila si bonusový bod připisují Jedomělice. 



Ohlasy k zápasu


SK Vinařice
Martin Zelenka, útočník: "Soupeř byl lepší, i když my jsme měli mnoho hezkých šancí, které mohly průběh zápasu hodně ovlivnit. Velká škoda je, že nehrál David Čampulka, myslím, že s ním bychom dokázali vyhrát."

TJ Sokol Jedomělice
Sokol Jedomělice, oficiální web: "Vítězná série nakonec přeci jen pokračuje. Jedoměličtí zvyklí na trošku jiné parametry délky a šířky hřiště, si po tomto obávaném kole můžou oddechnout. Situaci se štěstím ustáli. Vinařičtí potvrdili organizovanost a slušnou kondiční připravenost."



Sestavy


SK Vinařice
J. Doležal [-] - M. Zelenka [-] , R. Machuta [-] , V. Mařík [-] , L. Kořínek [-] , P. Dlouhý [-] , M. Tůma [-] , R. Sokol [-] , P. Matoušek [-] , D. Sirůček [-] , V. Šoffer [-]

TJ Sokol Jedomělice
J. Pospíšil [-] - P. Bakos [-] , M. Zahradník [-] , V. Hora [-] , E. Rezek [-] , P. Kubenka [-] , J. Horák [-] , R. Vyšata [-] , M. Janda [-] , R. Nedvěd [-] , T. Henlín [-] (46. D. Procházka [-] )

ŽK: 45. V. Šoffer , 48. M. Zelenka - 21. P. Bakos , 45. M. Zahradník , 54. D. Procházka , 65. J. Horák .
Hráči zápasu: P. Dlouhý - R. Nedvěd , P. Bakos .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vyhnal Karel - HANÁK Leoš, HLAVNIČKA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Johana Hergetová

Expert: Adam Mašek
Tip experta: remíza

V zápase není favorita, proto se přikláním k remíze.

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 23:52

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 16:11

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 19:22
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 09:50

Tip: výhra hostů