0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 15:00

10.kolo, Divize E, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavičín obral valachy


Branky


14

Pokaždé zcela jistě není posvícení. Ovšem tentokrát vsetínští svým výkonem totálně zklamali početnou družinu domácích fanoušků a přenechali všechny body svému soupeři, který navíc hrál od 39. minuty v oslabení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Domácí do utkání nastoupili příliš zakřiknutě. Celku hostů téměř nepochopitelně přenechali především střed pole a čekali na to, s čím protivník do boje vyrukuje. Během úvodních deseti minut se hrálo téměř výhradně na polovině domácích.

 

 

 

Poté se hra v poli srovnala a útoky se střídaly na obou stranách.

 

 

 

V 16. minutě se prodíral z pravé strany do domácí obrany Mezírka, kterého před pokutovým územím odzbrojil, ne úplně čistým zákrokem, Foltýn, ale píšťalka hlavního rozhodčího Kotaly zůstala v klidu.

 

 

 

Ihned z protiútoku se z pravé strany řítil do šestnáctky hostů Hořelica, kde ho nevybíravým způsobem atakoval Fojtík, ale i v tomto případě nechal rozhodčí pokračovat ve hře. Během dalších, přibližně deseti minut, se na trávníku odehrávala spíše taktická bitva, se snahou neudělat chybu ani na jedné straně.

 

 

 

O první rozruch se postaral ve 28. minutě vsetínský Stuchlík, jenž unikl hostujícím zadákům, udělal kličku i brankáři Vypušťákovi, ale v rozhodujícím okamžiku trefil z úhlu jen boční síť.

 

 

 

Od této chvíle přebrali iniciativu Vsetínští a dostali svého soka pod tlak. Ten vyústil ve 39. minutě, kdy neohroženě postupoval středem pole aktivní Hořelica, ve vyložené pozici byl sražen Kociánem a Vsetínským se naskytla velká výhoda, jednak v podobě zahrávání pokutového kopu a téměř padesátiminutové přesilovky.

 

 

 

K míči se postavil Bublák, avšak směr jeho střely Vypušťák vystihl a polovysokou ránu zneškodnil. To byl zřejmě rozhodující moment celého utkání, který domácí tým nedokázal využít.

 

 

 

A jak to zpravidla bývá, nedáš - dostaneš. V posledních sekundách prvního poločasu zahrávali hosté rohový kop, po kterém neobsazený Elšík vsítil hlavou vedoucí, a jak se později ukázalo i rozhodující gól střetnutí. 0:1.

 

 

Byla to vůbec první šance hostujícího celku v tomto duelu. Vsetínský tým bohužel standardní situace delší dobu nezvládá, a již po několikáté inkasoval těsně před poločasem nebo závěrečným hvizdem.

 

Naděje vsetínští příznivci vkládali do druhého dějství. Jenže ty jim brzy vyhasly. Domácí tým pokračoval i nadále v bezkrevném výkonu. V jeho řadách se nenašel nikdo, kdo by tým vyburcoval, pozvedl a udal mu patřičný rytmus hry. Nepřesnost na domácích kopačkách se vyskytovala více, než je zdrávo a pohybem domácí taktéž nijak zvlášť neoplývali.

 

 

 

Vsetínská obrana včetně brankáře Eliáše byla prakticky bez práce, poněvadž hostující mužstvo se soustředilo především na výborně organizovanou a propracovanou defenzívu, ze které podnikalo pouze sporadické protiútoky.

 

 

 

Vůbec první střelu na branku Slavičínských vyslal až v 62. minutě obránce Mydlář, kterou hostující gólman vyrazil na roh. Po něm však hra vsetínského mužstva upadla opět do podprůměru.

 

 

 

Se snahou alespoň o zisk jednoho bodu se přesunul od 70. minuty na hrot k osamocenému Hořelicovi obránce Matůš, který měl možnost osm minut před koncem po centru Surovce stav srovnat. Jenže jeho hlavičku na brankové čáře se štěstím zlikvidoval Vypušťák. Do další šance se do konce utkání již Vsetínští nedostali, a tak podruhé na domácím trávníku okusili hořkost porážky.

 

 

 

Zdroj: www.fcvsetin.cz

 



Ohlasy k zápasu



FC TVD Slavičín
trenér, Petr Slončík: V prvním poločase jsme udělali dvě chyby ve středu hřiště, z čehož byly dvě šance. Nejprve jejich útočník neproměnil nájezd na brankáře a podruhé to na poslední chvíli zavíral pravý obránce a byla z toho penalta. Myslím, že penalta byla, ale spíše mě mrzí dvojí trest, který jsme dostali, tedy červenou kartu a ještě penaltu, kterou ale Vypušťák chytil. To byl určitě klíčový moment. Navíc jsme věděli, že v zápase rozhodnou standardní situace, což se nakonec potvrdilo, protože jsme jednu proměnili a hlavně všechny ubránili. I po vyloučení hra byla vyrovnaná. Sice jsme se trochu stáhli, nepresovali, protože nás bylo o jednoho méně, ale zvládli jsme to a soupeře skoro k ničemu nepustili. Zdroj:fotbal-slavicin.cz



Sestavy


FC Vsetín
J. Eliáš [-] - J. Maček [-] (87. R. Zuzaňák [-] ) , M. Mydlář [-] , D. Dulík [-] - J. Foltýn [-] (69. D. Řeřucha [-] ) , J. Stuchlík [-] , V. Surovec [-] - P. Hořelica [-] , R. Bublák [-] , P. Naňák [-] , L. Matůš [-]

FC TVD Slavičín
S. Vypušťák [-] - J. Žůrek [-] (86. D. Šťastný [-] ) , T. Švach [-] , T. Vaculík [-] (71. V. Juřica [-] ) , L. Mezírka [-] , O. Školník [-] , P. Švach [-] , D. Horáček [-] (81. D. Zvoníček [-] ) , T. Kocián [-] , P. Elšík [-] , B. Fojtík [-]

ŽK: 48. D. Dulík , 66. J. Foltýn , 85. V. Surovec , 86. L. Matůš - 75. D. Horáček , 84. J. Žůrek . ČK: 38. T. Kocián .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: KOTALA Filip - BROSKEVIČ Michal, VOLEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů