1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jediná branka rozhodla o výhře Kláštera


Branky


0

V utkání mezi druhým Klášterem a osmými Nezbavěticemi dominovali oba brankáři - Václav Bárta a Petr Šebek. I přes neskutečné množství šancí bylo skóre těsně před koncem stále bezbrankové. O výhře domácího celku rozhodl střídající Josef Dvořák, který se ve skrumáži před brankou zorientoval ze všech hráčů nejrychleji.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začalo se pěkně zostra. Ve 2. minutě pádil domácí bek Brejcha sám na brankáře, ale svůj pokus umístil pouze do něj. Stejně tak ve 4. minutě Langer a v 6. Sedláček, jehož střelu z dvaceti metrů vyrazil gólman Šebek na roh. Ani v následjíích minutách tempo hry nepolevilo. Hrálo se nahorů-dolů, navíc se spoustou faulů, které jen dokumentovaly ohromné nasazení obou celků. Za Nezbavětice hrozili především útočníci Fajfrlík s Tomanou, které aktivně doplňovala záložní řada ve složení Zikmund, Gavora, Sladký a Čimera. Jejich snahy však končily na bezchybném Bártovi, který se později také stal nejlepším hráčem celého kola. Za domácí do přestávky zahrozili ještě Hora, který hlavičkoval po Karlíkově centru jen do Šebkovy náruče. Ve 39. minutě ho napodobil i neúnavný Brejcha. Ani na jedné straně tak branka nepadla, brankáři byli senzační a do kabin se šlo za stavu 0:0.

 

Ani po změně stran se obraz hry příliš nezměnil, šancí bylo stále mnoho, ale překonat Václava Bártu či Petra Šebka se zdálo býti nemožné. Příkladem může posloužit Loukotova stoprocentní šance z 60. minuty. Další tutovku domácích zahodil o čtyři minuty později středopolař Marek Hnízdil, ten však bránu ani netrefil. Diváci se branky dočkali až v samotném závěru. Střídající Josef Dvořák byl ve vápně ze všech nejdůraznější a dvě minuty před vypršením řádné hrací doby rozhodl o tom, že Klášter se se 3. třídou rozloučil vítězně.



Ohlasy k zápasu


TJ Klášter
Jaroslav Brož, trenér Kláštera: "I přes spoustu zahozených šancí jsme nakonec vyhráli."

SK Nezbavětice
Libor Sedlák, obránce Nezbavětic: "Zápas poměrně tvrdý, s řadou faulů. My měli poměrně dost vyložených šancí, které jsme neproměnili. Hosté měli také šance, které dobře vychytal náš golman. Nejlepším hráčem Zikmund za naběhané kilometry, bojovnost a snahu."



Sestavy


TJ Klášter
V. Bárta [-] - J. Brejcha [-] (82. P. Kozák [-] ) , M. Karlík [-] , L. Pelikán [-] , O. Sedláček [-] - T. Loukota [-] , M. Hnízdil [-] , T. Pekárek [-] , M. Strolený [-] - M. Hora [-] (89. L. Brož [-] ) , P. Langer [-] (70. J. Dvořák [-] )

SK Nezbavětice
P. Šebek [-] - V. Šebek [-] , J. Dinebier [-] , T. Hofrajtr [-] , A. Hofrajtr [-] - R. Čimera [-] , J. Sladký [-] (70. J. Koubek [-] ) , M. Gavora [-] , D. Zikmund [-] - V. Tomana [-] , V. Fajfrlík [-]

Místo: hř. Dvorec.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.