0:5
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klášter v Neurazech nezaváhal


Branky


0

Celek s nejhorším útokem z celé ligy (26 vstřelených branek) na náhradním hřišti v Záhoří přivítal Klášter, který se s Chotěšovem B přetahuje o druhé místo. Favorit nezaváhal a zvítězil přesvědčivě s pětibrankovým rozdílem. Na straně vítězů zazářili Tomáš Loukota (1+2) a střídající Ladislav Tobrman, který po nástupu na hřiště velmi oživil hru svého celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klášter měl od úvodních minut na hřišti převahu. Držel míč, kombinoval, ale většina akcí končila ještě před vápnem. V první výraznější šanci se v 25. minutě po Loukotově centru ocitl Pekárek, ale minul. Další tutovka hostí přišla o pět minut později, ale Horova střela těsně minula tyč Marianovy branky. Přesto šel Klášter ještě v první půli do vedení. Na centr aktivního Loukoty si počkal Petro Langer a střelou z malého vápna otevřel gólový účet.

 

Krátce po výměně stran mohl navýšit vedení Pekárek, kterému opět nahrál Loukota, ale trefil pouze tyč. Ke slovu se následně konečně dostali i domácí, kteří si vypracovali dvě dobré šance. Ani jedna však v síti neskončila. V 71. minutě rozehrávali hosté rohový kop, ve skrumáži si odražený míč našel Tomáš Pekárek a povedeným zakončením prolomil svou střeleckou smůlu. Po této brance bylo prakticky rozhodnuto. Obrana Tatranu již působila odevzdaně a nekoncentrovaně, čehož využil střídající Tobrman, ale jeho individuální akci brankář Neuraz lapil. V závěru utkání se ještě postupně trefili Michal Suko, Tomáš Loukota i Josef Dvořák a upravili tak konečný výsledek na 0:5 z pohledu domácích. Zasloužené vítězství, na tahu je chotěšovská rezerva, která hraje v neděli od 17:00 se silnou Dolní Lukavicí.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Neurazy
Pavel Hanzlík, záložník Neuraz: "Budu se opakovat. Opět nás bylo jen jedenáct, navíc jsme nenastoupili v nejsilnější sestavě. Bylo tak jasné, že budeme hlavně bránit a doufat v co nejlepší výsledek."

TJ Klášter
Jaroslav Brož, trenér Kláštera: "První poločas připomínal zápas starých gard. Ve velmi teplém počasí nikdo nechtěl moc běhat. Po změně stran již bylo utkání rychlejší a hezčí."



Sestavy


TJ Tatran Neurazy
V. Marian [-] - M. Bureš [-] , V. Tříska [-] , J. Bureš [-] , P. Tříska [-] - M. Martínek [-] , V. Kuska [-] , M. Vladař [-] , J. Doričák [-] - J. Hanzlík [-] , J. Bouzek [-]

TJ Klášter
V. Bárta [-] - J. Brejcha [-] , L. Brož [-] (83. J. Dvořák [-] ) , M. Strolený [-] (46. P. Kozák [-] ) , L. Pelikán [-] - M. Suko [-] , M. Hnízdil [-] (63. O. Sedláček [-] ) , T. Pekárek [-] , T. Loukota [-] - M. Hora [-] (46. M. Karlík [-] ) , P. Langer [-] (72. L. Tobrman [-] )

Místo: hř. Záhoří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.