1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.04.2015 16:30

20.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vejprnice vydřely v Horažďovicích vítězství


Branky


0

Nepřízeň osudu se snesla na Horažďovice, které i přes převahu a velké množství šancí nebrala doma nakonec ani bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v první části si domácí vypracovali několik slušných šancí, z nichž se neujala ani jediná. Zazavonila ibranková konstrukce. Hosté naopak z minima vytěžili maximum a po Lhotkově střele se ujali vedení. 

 

Druhá část se nesla v podobné duchu jako ta první. Vejprničtí navíc své vedení navýšili, když se prosadil Kuhajda. Domácí se nakonec dočkali alespoň čestmného úspěchu zásluhou Šafandy. Ostatní brankové příležitosti zůstaly ale nevyužity. 



Ohlasy k zápasu


FK Horažďovice
Jiří Motl: Měli jsme spoustu šancí, několikrát jsme nastřelili brankovou konstrukci. Hostům tam spadlo vše, do čeho kopli.

SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal: Nepůsobili jsme na hřišti zrovna dobrým dojmem, ale podařilo se nám využít naše šance. Je to nezasloužený výsledek, pro domácí i krutý.



Sestavy


FK Horažďovice
D. Macoun [-] - R. Květoň [-] (63. M. Forman [-] ) , M. Šedivý [-] , M. Greger [-] , V. Vrzal [-] , M. Šafanda [-] , J. Sova [-] , J. Janouškovec [-] (81. L. Zdichynec [-] ) , J. Nauš [-] , F. Melka [-] , T. Greger [-] -

SK Slavia Vejprnice
M. Dufek [-] - F. Heindl [-] , Š. Havránek [-] , J. Mašek [-] , L. Rada [-] - L. Kuhajda [-] , T. Kristl [-] , T. Lhotka [-] , Z. Milota [-] - J. Černý [-] , V. Puhlovský [-]

Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.