2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 16:00

20.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Určice doma padly


Branky


25. K. Žáček , 75. P. Vodák - 11. A. Hladký , 48. R. Bureš , 70. M. Spáčil (p.)
1

Na zápase fotil a report poslal Lubomír Kaprál. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

V sobotu 27. dubna od 16. hodin bylo na hřišti v Určicích odehráno mistrovské utkání 1. A třídy ve kterém místní jedenáctka hostila mužstvo Sokola Plumlov. Plumlovu se v poslední době vůbec nedaří. Ani v jednom ze čtyř jarních utkání  nebodoval a má skóre 1:13. Vzhledem k tomu byly Určice v tomto zápase favoritem. Ovšem na hřišti to příliš poznat nebylo. Naopak. V 11. minutě domácí hráči zaváhali při rychle rozehraném rohu na krátko a po centru do malého vápna lovil brankář Hýbl míč poprvé ze své sítě. Autorem gólu byl Hladký. Chvíli na to se hosté mohly radovat z druhého úspěchu. Kyselý přihrál Hladkému a jeho střelu obrana tečovala na roh. Po rohovém kopu zakončoval Spáčil do náruče brankáře. Po nepříliš vydařeném vstupu do utkání se do příležitostí začali dostávat i domácí hráči.  Ve 28. minutě vyběhl gólman Simandl téměř až k rohovému praporku, kde prohrál souboj o míč s Krajíčkem. Ten zacentroval před branku a Žáček srovnal stav utkání na 1:1. V závěru prvního poločasu měl na kopačce obrovskou šanci Spáčil, ale netrefil domácí branku.

Hosté po pauze rozhodli

Vstup do druhé půle vyšel hostům na jedničku. Po chybě v obraně se dostal k míči Bureš a hosté opět vedli. V dalším průběhu hry měly Určice několik příležitostí ke srovnání stavu, ale ani jednu neproměnily. A tak přišel v 70. minutě trest. Hostující hráč se dostal s míčem na kopačkách až před prázdnou branku a gólman Hýbl řešil celou situaci tak, že ze zadu hráči rukama podrazil nohy. Byla z toho žlutá karta a pokutový kop. Ten s přehledem proměnil Spáčil a Plumlov vedl 3:1. Chvíli na to sice střídající Vodák upravil stav utkání na rozdíl pouze jediného gólu, ale to bylo ze strany domácích všechno. A tak se po závěrečném hvizdu hlavního rozhodčího radovali ze zisku prvních jarních bodů hosté. 



Sestavy


TJ Sokol Určice
T. Hýbl [-] - K. Žáček [-] (52. D. Sosík [-] ) , S. Hejduk [-] (82. D. Kobylík [-] ) , M. Rotschedl [-] (60. J. Hanzelka [-] ) , R. Paul [-] , O. Halouzka [-] , V. Krajíček [-] (66. P. Vodák [-] ) , P. Halouzka [-] , L. Zelina [-] , J. Frehar [-] , V. Slezák [-]

TJ Sokol Plumlov
D. Simandl [-] - P. Kutný [-] , J. Kiška [-] , L. Ševcůj [-] , M. Vysloužil [-] - J. Hrstka [-] (46. R. Bureš [-] ) , D. Kyselý [-] (72. J. Kratochvil [-] ) , M. Zabloudil [-] , M. Spáčil [-] , J. Aujezdský [-] (90. M. Chmelař [-] ) - A. Hladký [-]

ŽK: 70. T. Hýbl .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: ŠAFAŘÍK Petr - ROSSKOHL Ladislav, BAŠNÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů