Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice rozstřílely Dobroslavice


Branky


23

Do hodiny hry vedli domácí jen o jednu branku, pak zlomili odpor souoeře, který vyklidl úplně pole, a odjel domů s debaklem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice vedly o dvě branky

Stěbořice po rozpačitém úvodu sezóny, našly střeleckou formu a a odnesly to Dobroslavice, které už v minulém zápase šestkrát inkasovaly. Stěbořice poslal do vedení už po pěti minutách Josefus, který využil rohový kop a brankář Jaskula neměl nárok – 1:0. Po deseti minutách orazítkoval domácí Graca břevno hostující klece. Ve 12. minutě po pasu Vovese srovnal z úhlu střelou pod břevno Chromečka – 1:1. Stěbořice šly opět do vedení ve 23. minutě, když přímý kop prodloužil do sítě hlavou Kokošek – 2:1. Těsně před pauzou využil nahrávku Gracy opět Kokošek – 3:1. Do kabin ta šly Stěbořice s dvoubrankovým vedením.  

Po hodině hry Stěbořice zlomily odpor Dobroslavic

V 57. minutě našel Chromečka z půlky hřiště Pučana, který z voleje málem protrhl síť – 3:2. Šance hostů žila pouze pět minut, kdy je definitvně poslal do kolen Graca, který se nejlépe zorientoval ve skrumáži – 4:2. V 73. minutě tečoval do sítě Paleta centr Jakuba Fiedlera – 5:2. Hned po rozehrání zkompletoval agilní Kokošek po samostatné akci hattrick – 6:2. V 78. minutě uklízel merunu do prázdné branky Jakub Fiedler po nahrávce Šindeláře – 7:2. O čtyři minuty později zužitkoval Graca přistrčení Jakuba Fiedlera – 8:2. Kosmetickou úpravu výsledku provedl v 87. minutě po centru Tůmy, který se zbavil jednoho domácího hráče, našel Marka Nováka, který pohotově volejem pokořil domácího brankáře Kramného  – 8:3.    



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Soupeř přibližně do desáté minuty kousal, ale do konce poločasu jsme hráli jen my. I ve druhé půli to vypadalo obdobně. Hosté zlobili do šedesáté minuty, a pak už jsme kralovali my.

TJ Sokol Dobroslavice
Marek Vajda (brankář): Opět to byla ostuda. Nikdo z nás vůbec nebojoval a všichni z nás by jsi měli šáhnout do svědomí, jestli chceme vůbec dál hrát, protože takto to dál nejde. To že jsme prohrávali po hodině o gól, bylo spíš způsobeno nekvalitou soupeře v zakončení.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
Š. Kramný [-] - M. Josefus [-] , V. Graca [-] (84. K. Havlásek [-] ) , R. Kokošek [-] (77. D. Burda [-] ) , P. Čavera [-] (84. L. Burda [-] ) , J. Fiedler [-] (85. P. Fiedler [-] ) , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] , M. Kokeš [-] , J. Šindelář [-] , P. Vavrečka [-] (77. V. Kramný [-] )

TJ Sokol Dobroslavice
J. Jaskula [-] (46. T. Pučan [-] ) - M. Knopp [-] , F. Gřunděl [-] (38. J. Novák [-] ) , T. Voves [-] (74. M. Novák [-] ) , D. Pavelek [-] , V. Chromečka [-] , J. Stupka [-] , M. Vujtík [-] , J. Klekner [-] (60. D. Tůma [-] ) , M. Lišaník [-] , P. Lukáš [-] (46. M. Vajda [-] )

ŽK: 70. P. Čavera - 36. M. Knopp .
Hráči zápasu: R. Kokošek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PRETSCH Adam - VRBA Martin, POLA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Steborice již našli střelecké kopačky a uspějí proti Dobro

Tip: výhra domácích

Stěbořice navážou na minulé utkání a všechny body si nechají pro sebe.

Tomáš Holata

Expert: Rostislav Schreiber
Tip experta: výhra domácích

Stěbořice si nechají body doma a Dobroslavice odjedou domů s prázdnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích